AK Parti Elazığ Teşkilatı Yoğun Temposunu Sürdürüyor

Geçtiğimiz aylarda AK Parti Elazığ İl Başkanlığı görevine atanan Şerafettin Yıldırım ve ekibi yoğun bir tempoda çalışmalarını sürdürüyor…

AK Parti Elazığ Teşkilatı Yoğun Temposunu Sürdürüyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Uzun bir süre başkanlık koltuğu boş kalan ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın oluruyla AK Parti Elazığ İl Başkanlığına atanan Şerafettin Yıldırım, yoğun çalışmalarını aralıksız bir şekilde sürdürüyor. 

KONTEYNER KENTLİLERİ YALNIZ BIRAKMIYOR
Başkan Yıldırım, teşkilatıyla birlikte şehirdeki sorunların çözümü için yoğun çaba harcarken bir yanda da depremin vurduğu Elazığ’da bulunan konteyner kentlileri yalnız bırakmıyor. 

VATANDAŞLARIN TALEPLERİNİ DİNLEDİLER
Bu kapsamda Başkan Yıldırım, Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları ile birlikte bugün Doğukent Mahallesinde bulunan konteyner kenti ziyaret ederek vatandaşlarla biraraya geldi. Konteyner kentte yaşayanların sorunlarını dinleyen Belediye Başkan Şerifoğulları ve İl Başkanı Yıldırım, vatandaşlardan gelen talepleri dinleyerek, çözülmesi gereken sıkıntılarla ilgileneceklerini ifade etti. 

Ziyaretlerle ilgili değerlendirmelerde bulunan İl Başkanı Şerafettin Yıldırım “Malumunuz 24 Ocak’ta şehrimizde büyük bir afet yaşandı. Çok sayıda binamızda ağır hasar oluştu ve bundan ötürü çok sayıda vatandaşımız evsiz kaldı. Depremin olduğu ilk andan itibaren, hem devletimiz hem de tüm Türkiye Elazığ halkının yanında oldu, yaraların bir an önce sarılması için herkes elinden geleni yapmaya çalıştı. Bizler de yerelde her fırsatta depremzedelerimizin yanında yer almaya gayret gösterdik.

Bugünde Doğukent ve Kırklar mahallerinde bulunan geçici konaklama merkezinde vatandaşlarımızla bir araya geldik ve taleplerini dinledik. Vatandaşlarımızın temel ihtiyaçlarını karşılamak ve sorunlarını çözmek için geçici konaklama merkezlerindeki yöneticilerimizle bir araya geldik. Malumunuz kışın gelmesiyle havalar iyice soğudu bizler bu anlamda Valiliğimiz, belediyemiz ve il özel idaremiz ekiplerince ihtiyaçların giderilmesi noktasında el birliği ile çalışıyoruz. İnşallah konutların tamamlanması ile birlikte hak sahibi olup burada geçici olarak konaklayan vatandaşlarımız en kısa sürede evlerine yerleştirilecek. Ben geçici konaklama merkezinde kalan vatandaşlarımızla bir arada olmaktan mutluluk duyduğumu ifade etmek istiyorum. Dinlemiş olduğumuz sorunların çözümü için ilgili kurumlarımızla da derhal irtibata geçeceğiz. İnşallah bu süreci el birliği ile sorunsuz bir şekilde atlatacağız.' dedi.

BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI ÇOCUKLARLA KARTOPU OYNADI
Ziyaret çerçevesinde çocuklarla bir araya gelen Başkan Şerifoğulları ve beraberindeki heyet, çocuklarla özel olarak ilgilendiler. Oyuncak ve forma gibi hediyelerle çocukları mutlu etmeye çalışan Başkan Şerifoğulları, eğitimlerinin aksamaması için bir dizi çalışmalar yaptıklarını ve yapmaya da devam edeceklerini belirttiler. Başkan Şerifoğulları ayrıca karın keyfini çıkaran çocuklarla kar topu oynadı.