AK Parti Heyetinden, Elazığ Yeni Haber'e Ziyaret

AK Parti Elazığ İl Başkanı Şerafettin Yıldırım ve beraberindeki heyet, www.elazigyenihaber.com haber sitemizi ziyaret etti.

AK Parti Heyetinden, Elazığ Yeni Haber'e Ziyaret
TAKİP ET Google News ile Takip Et

AK Parti Elazığ teşkilatı, www.elazigyenihaber.com haber sitemizi ziyaret etti.

Siyasi ve Hukuk İşleri Başkanı Vahdettin Demirtaş, Tanıtım ve Medya Başkanı Sencer Selmanoğlu,  yönetim kurulu üyeleri Arif Kılıç, Yunus Dumandağ ve Seyfullah Yıldız ile birlikte Elazığ Yeni Haber İnternet ve Medya Yayıncılığını ziyaret eden AK Parti İl Başkanı Şerafettin Yıldırım, haber sitemiz imtiyaz sahibi Erhan Bahçeci ile görüşerek gündeme dair değerlendirmelerde bulundu. 

BAŞKAN YILDIRIM; 'ELAZIĞ BASININI ÖNEMSİYORUZ'
Elazığ basınını çok önemsediklerini belirten Başkan Yıldırım, ilimizdeki basın kuruluşlarının gündeme taşıdığı tüm konuları titizlikle incelediğini ve teşkilat olarak üzerlerine düşen konularda hemen ilgilendiklerini ifade etti.

BAHÇECİ; 'ŞEHRİMİZ İÇİN GÜZEL HİZMETLER YAPACAK'
Yaptığı ziyaretten ötürü kendilerine teşekkür eden Elazığ Yeni Haber İnternet ve Medya Yayıncılığı İmtiyaz Sahibi Erhan Bahçeci, Başkan Şerafettin Yıldırım’ın bulunduğu her görevde başarı ile yürüttüğünü belirterek İl Başkanlığı sürecinde de şehrimiz için güzel hizmetler yapacağını kaydetti.