AK Partili Adaylardan Yoğun Tempo

AK Parti Elazığ Milletvekili adayları seçim çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda milletvekili adayları şehrin genelinde vatandaşlarla buluşmaya devam ediyor.

AK Partili Adaylardan Yoğun Tempo
TAKİP ET Google News ile Takip Et

14 Mayıs 2023 seçimlerine saylı günler kala, AK Parti Elazığ Milletvekili adayları seçim çalışmalarını yoğum tempoda sürdürmeye devam ediyor. 

Bu kapsamda seçim çalışmalarını yoğun tempoda sürdüren AK Parti Elazığ Milletvekili Adayı Prof. Dr. Erol Keleş, esnaf ve vatandaş ziyaretlerini sürdürdü.  

Sürsürü Mahallesi’nde düzenlenen Birlik ve Beraberlik Buluşması’na katılan Prof. Dr. Keleş, Fırat Üniversitesi akademisyenleriyle de bir araya geldi. 

AK Parti Milletvekili adayları seçim çalışmalarını sürdürüyor

Palu ve Kovancılar ilçelerinde de esnaf ve vatandaşlarla buluşan Prof. Dr. Keleş, vatandaşlar tarafından yoğun ilgiyle karşılandı. 

14 Mayıs seçimlerinin tarihi bir öneme sahip olduğunun altını çizen Prof. Dr. Keleş, oy kullanacak her vatandaşın, seçimin önemini idrak ederek sandığa gitmesi gerektiğini vurguladı.

AK Parti Milletvekili adayları seçim çalışmalarını sürdürüyor

14 Mayıs seçimlerinin normal bir seçimin dışına taştığına dikkat çeken Prof. Dr. Keleş sözlerini şöyle sürdürdü; “Bu seçim gerçekten çok önemli. Hepimiz bunun farkındayız. Artık bu seçim Cumhurbaşkanlığı veya Milletvekili seçiminin dışına taşmış bir olay. Çünkü hepiniz çok iyi hatırlıyorsunuz. Karşımızda bulunan bir zillet ittifakı var, nasıl kurulduğunu çok net hepimiz gördük. Bir masa var, masanın etrafında birileri oturdu, birileri masanın altından girdi, birileri masadan kalktı, birileri masayı dağıttı birileri tekrar birleştirdi. Bize o dönemde temel amaçlarının Türkiye olduğunu ve bu vatan olduğunu söylediler. Ama bugün geldiğimiz noktada temel amaçlarının bu olmadığını da şimdi çok daha net görüyoruz. Şimdi ben çok merak ediyorum.

AK Parti Milletvekili adayları seçim çalışmalarını sürdürüyor

Bu masanın etrafında olan bu masanın etrafında Türkiye için emek vereceğiz diyen insanlar şimdi seçim sonuna doğru yaklaştığımızda ortaya çıkan tabloyu nasıl içlerine sindirecekler. Şimdi dün işte Selahattin Demirtaş bir açıklama yapıyor. Diğer tarafta Van'da işte Kılıçdaroğlu'nu karşılayan ekibi görüyoruz. Bu nedir, neyin nesidir. Peki tamam bunu anladık sizin amacınız buydu, bu amaca hizmet eden bizim işte ismini burada söyleyeyim Deva Partisi, Gelecek Partisi, İyi Parti bunu nasıl içine sindirecek, bunlara götürüp nasıl oy verebilecek. Bakın unutmayın biz çabuk unutuyoruz. Daha bundan 10-15 yıl öncesini, 2000 öncesini hatırlayın. Şehitlerimizi hatırlayın, bu kadar şehit vermiş televizyon başında hüngür hüngür ağlamış, televizyon başında şehitlerin huzurunda durmuş, onlara saygı göstermiş olanları hatırlayın. Biz böyle bir milletiz. Ama şimdi gelinen nokta gerçekten çok farklı amaç çok farklı ve dolayısıyla bunu çok iyi görmek lazım.”

AK Parti Milletvekili adayları seçim çalışmalarını sürdürüyor

AK PARTİ MİLLETVEKİLİ ADAYI ÖZ: “BİZLERİN YOLU, CUMHURBAŞKANIMIZ RECEP TAYYİP ERDOĞAN’IN YOLUDUR”

AK Parti Elazığ Milletvekili Adayı Hasan Murat Öz, Sürsürü Mahallesi’nde düzenlenen ‘Birlik Beraberlik Buluşması’nda yaptığı konuşmada, “Bizlerin yolu; tasarımı, yazılımı yerli mühendisler tarafından yapılan milli gururumuz TOGG’u ülkemizin kazanmasına vesile olan Recep Tayyip Erdoğan’ın yoludur. Bizlerin yolu İHA’ları, SİHA’ları, Hürkuş’ları, Tayfun roketini, Kaan’ı hayata geçiren Recep Tayyip Erdoğan’ın yoludur.” dedi.

AK Parti Milletvekili adayları seçim çalışmalarını sürdürüyor

AK Parti Elazığ Milletvekili Adayı Hasan Murat Öz, seçim çalışmalarını sürdürüyor. Milletvekili Adayı Öz, seçim çalışmaları kapsamında Fırat Üniversitesi kampüsünü ziyaret ederek gençlerle buluştu. Öz, daha sonra AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Leyla Şahin Usta ve teşkilat mensuplarıyla birlikte Cumhuriyet Meydanı, Gazi Caddesi ve 15 Temmuz Demokrasi Meydanı’nda esnaf ve vatandaşları ziyaret etti. 

Yoğun bir seçim programı yürüten Milletvekili Adayı Hasan Murat Öz, akşam ise doğup, büyüdüğü Sürsürü Mahallesi’nde düzenlenen ‘Birlik Beraberlik Buluşması’nda vatandaşlarla buluştu. 

AK Parti Milletvekili adayları seçim çalışmalarını sürdürüyor

Coşkulu bir kalabalığın sevgi gösterisi ve tezahüratlarıyla karşılanan Hasan Murat Öz yaptığı konuşmada, şunları kaydetti: 

“Ben bu sokaklarda ayak izi olan, sizlerin evladı, sizlerin kardeşiyim. Elhamdülillah vatan, millet, memleket sevdasını bu sokaklardan öğrenmiş, sizlerin yanında büyümüş bir kardeşinizim. Hep şunu söylüyoruz. 14 Mayıs seçimleri bir kader seçimidir. 21 yılda Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve yol arkadaşları, ülkemize asırlık hizmetler kazandırdı.

AK Parti Milletvekili adayları seçim çalışmalarını sürdürüyor

Savunma sanayinden teknolojiye, enerjiden sağlığa, birçok noktada devrim niteliğinde kazanımlar elde ettik. 14 Mayıs bir kader seçimidir. 21 yıllık hizmetlerin devam etmesi ya da devam etmemesi noktasında büyük bir yol ayrımı, büyük bir dönüm noktasıdır. Bir tarafta yıllarca bize başörtüsü zulmünü yaşatan bir zihniyet var, diğer tarafta başörtüsünü başının tacı yapan bir zihniyet var. Bir tarafta gençlerimize katsayı zulmünü yaşatanlar var, diğer tarafta katsayı zulmünü çözen, gençleri her zaman başının tacı yapan, gençleri siyasetin merkezine taşıyan Cumhurbaşkanımız var. 

AK Parti Milletvekili adayları seçim çalışmalarını sürdürüyor

Bizlerin yolu; tasarımı, yazılımı yerli mühendisler tarafından yapılan milli gururumuz TOGG’u ülkemizin kazanmasına vesile olan Recep Tayyip Erdoğan’ın yoludur. Bizlerin yolu İHA’ları, SİHA’ları, Hürkuş’ları, Tayfun roketini, Kaan’ı hayata geçiren Recep Tayyip Erdoğan’ın yoludur. 

AK Parti Milletvekili adayları seçim çalışmalarını sürdürüyor

Bugün Millet İttifakı tarafına baktığımızda herhangi bir proje söylemleri yok. Toplum yararına bir tek söylemleri yok. Vatan, millet memleket sevdasıyla ilgi bir söylemleri yok. HDP bayrakları altında miting yapanlar var. Terör örgütü elebaşlarına özgürlük vaadinde bulunanlar var. Elazığ’ımız, Sürsürümüz buna müsaade etmez.”
AK Parti Milletvekili adayları seçim çalışmalarını sürdürüyor

Yanılmaz: “14 Mayıs’ta 21 yıllık kalkınma ve demokrasi hamlemizi zirveye taşıyacağız”

AK Parti Elazığ Milletvekili Adayı Mücahit Yanılmaz, AK Parti iktidarları döneminde elde edilen kalkınma ve demokrasi kazanımlarının 14 Mayıs’ta zirveye taşınacağını vurgulayarak, Elazığ’dan AK Parti’ye güçlü bir destek çıkacağına inandığının altını çizdi. 

Seçim çalışmalarını yoğun tempoda sürdüren Yanılmaz, Yunus Emre Bulvarı üzerinde esnaf ve vatandaş ziyareti gerçekleştirdi. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği Yanılmaz, sorun ve talepleri dinleyerek destek istedi. 

Sürsürü Mahallesi’nde düzenlenen Birlik ve Beraberlik Buluşması’na da katılan Yanılmaz, burada coşkulu kalabalığa hitap etti. 

Yanılmaz, seçim gezileri kapsamında ayrıca Halk Eğitim Merkezinde düzenlenen Anneler Günü programına da katıldı. 

AK Parti Milletvekili adayları seçim çalışmalarını sürdürüyor

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Dr. Leyla Şahin Usta’nın Gazi Caddesindeki esnaf ziyaretine de eşlik eden Yanılmaz, sorun ve talepleri dinledi.

Cuma namazını vatandaşlarla birlikte eda eden Yanılmaz, namaz sonrası çay ocaklarını ziyaret ederek vatandaşlara sohbet etti, 14 Mayıs seçimlerinin önemini anlattı. 

AK Parti Milletvekili adayları seçim çalışmalarını sürdürüyor

Türkiye’nin 21 yıllık AK Parti iktidarları döneminde çok önemli kazanımlar elde ettiğini belirterek, bu kazanımların kaybedilmemesi ve daha da ileriyle taşınması için 14 Mayıs seçimlerinin tarihi öneme sahip olduğunu vurguladı. 

AK Parti Milletvekili adayları seçim çalışmalarını sürdürüyor

“14 Mayıs’ta 21 yıllık kalkınma ve demokrasi hamlemizi zirveye taşıyacağız” diyen Yanılmaz sözlerini şöyle sürdürdü; “Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde son 21 yılda elde ettiğimiz bütün kazanımlar 14 Mayıs’tan sonra daha da ileri bir seviyeye taşınacak. Bu sebeple 14 Mayıs seçimleri büyük öneme sahip. Gittiğimiz her yerde liderimize ve AK Parti’ye büyük destek görüyoruz. Cumhurbaşkanımızın şehirlerde yaptığı mitinglerdeki coşku ve kalabalık da zaten bu hareketin ne kadar benimsendiğinin kanıtı aslında. Hem Türkiye genelinde hem Elazığ’ımızda coşku ve heyecan hat safhada. Bu coşku sandığa öyle bir yansıyacak ki inşallah Elazığ liderine ve davasına muhteşem bir destek sunacak. Ben bu duygularla, seçim çalışmalarımızda bizlere yoğun ilgi ve teveccüh gösteren vatandaşlarımıza, esnaflarımıza teşekkür ediyorum. İnşallah 14 Mayıs sabahına kader şehrimizin her noktasına ulaşarak vatandaşlarımızla bir araya gelmeye devam edeceğiz.”
AK Parti Milletvekili adayları seçim çalışmalarını sürdürüyor

Nazırlı: Yalan Vaatleri Bile Karşılık Bulmuyor

AK Parti Elazığ Milletvekili Adayı Mahmut Rıdvan Nazırlı, muhalefetin konumu itibariyle yalan vaatler söylemeye elverişli bir yerde bulunduğunu ancak bu vaatlerin vatandaş nezdinde karşılığının olmadığını dile getirdi.  

AK Parti Elazığ Milletvekili adayı Mahmut Rıdvan Nazırlı, seçim çalışmaları kapsamında Gazi Caddesi’ndeki esnafları ziyaret etti. Daha sonra PTT Meydanı'nda geçen Nazırlı, vatandaşlarla muhabbet ederek talep ve beklentileri dinledi. Nazırlı, Elazığ’ın Türkiye Yüzyılı’na hazır olduğunu vurguladı.

Kamu kurumlarına yönelik ziyaretlerini de sürdüren Nazırlı, bu doğrultuda 112 Acil Çağrı Merkezi'ni ziyaret etti. Nazırlı, “Gece gündüz demeden vatandaşlarımızın yardım çağrısına cevap veren bu güzide ekibe teşekkür ederim” dedi.

AK Parti Milletvekili adayları seçim çalışmalarını sürdürüyor

Fırat Üniversitesi’nin Teknofest Yarışması’nda dereceye giren öğrencilerini de ziyaret eden Nazırlı, geleceğin inşasında önemli rol oynayan gençleri tebrik etti. 

Yurtbaşı Beldesi’nde temaslarını sürdüren Nazırlı, Cuma namazını vatandaşlarla birlikte eda ettikten sonra, sorun ve talepleri dinledi, 14 Mayıs seçimlerinin önemine vurgu yaptı. 

Daha sonra AK Parti Bingöl Milletvekili Cevdet Yılmaz’ın Bingöllüler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından düzenlenen programına eşlik eden Nazırlı, mahalle buluşmalarını da sürdürdü. 

AK Parti Milletvekili adayları seçim çalışmalarını sürdürüyor

Gittiği yerlerde vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılanan Nazırlı, 14 Mayıs seçimlerinin önemine vurgu yaparak vatandaşlardan oylarını istikrardan, hizmet ve eser siyasetinden yana kullanmalarını istedi.

Her seçim bölgesinde coşku ve heyecanın hat safhada olduğunu ve vatandaşların AK Parti’ye yoğun ilgi gösterdiğinin altını çizen Nazırlı, muhalefetin söylemlerini de eleştirdi. 

AK Parti Milletvekili adayları seçim çalışmalarını sürdürüyor

Yalan vaatlerde bulunmakla itham ettiği Millet İttifakı üyelerinin sözlerinin karşılık bulmadığını anımsatan Nazırlı sözlerini şöyle sürdürdü; “Elazığlılar Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’a ve onun hareketine desteğini apaçık bir şekilde ortaya koyuyor. Bakın muhalefete, onlar ne yapıyor peki? Onlar muhalefet konumunda bulunduğu alanda bunun avantajını kullanarak yalan söylüyor. Yalan söylemeyi çok iyi yapıyorlar ama vatandaşta yalanları, afaki vaatleri bile karşılık bulmuyor. İcra makamında oldukları yerlerde ise bu yalanlar ortaya çıkıyor. İşte İstanbul’un hali…İşte 3 yılda Elazığ’a hizmet adıyla bir türlü ortaya koyamadıkları işlerin hali…Onlar asla gerçekleştiremeyecekleri vaatlerle Elazığ’ı Türkiye’yi kandırabilmek için ellerinden geleni yapsınlar, milletimiz bunlara asla fırsat vermeyecektir.”