AK Partili Demiröz Elazığ'da!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Ekonomi ve Mali İşler Başkanı Vedat Demiröz, bir dizi programlara katılmak üzere geldiği Elazığ'da önemli açıklamalarda bulundu.

AK Partili Demiröz Elazığ'da!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Ekonomi ve Mali İşler Başkanı Vedat Demiröz, bir dizi programlara katılmak üzere Elazığ’a geldi.

Ak parti Genel Başkan Yardımcısı Vedat Demiröz’ün Elazığ’daki ilk durağı, Ahmet Kabaklı öğrenci yurdunda kalan depremzedeler oldu. Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları ve Ak Parti İl Başkanı Şerafettin Yıldırım’ın eşlik ettiği Demiröz, depremzedelerle öğle yemeğinde bir araya gelerek, taleplerini dinledi.

Demiröz ve beraberindekilerin bir sonraki durağı, Kuyumcular Çarşısı oldu.

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Vedat Demiröz, AK parti Teşkilatları ve Elazığ Belediyesi ile şehirde çağ açıldığını söyledi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Ekonomi ve Mali İşler Başkanı Vedat Demiröz ve beraberindekiler Ak parti Elazığ Kadın Kolları Başkanlığı tarafından düzenlenen “Siyasetin Öznesi Kadınlar” toplantısına katıldı.

Ahmet Tevfik Ozan Kültür Merkezi’nde düzenlenen programda konuşan AK parti Elazığ Kadın Kolları Başkanı Burcu Tüver, seçimlerden başarı ile çıkacaklarını belirtirken; AK Parti Elazığ İl Başkanı Şerafettin Yıldırım, cumhur ittifakı vurgusu yaptı.

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’da göreve geldikleri günden itibaren çalışmaya devam ettiklerini belirterek, Ak parti siyasetinin ve hizmetinin oluşmasında kadınların önemli olduğunu kaydetti.

Başkan Şerifoğulları: “evlere girmemiz noktasındaki en büyük katkı siz hanım efendilerin AKkadınların, Allah razı olsun gece gündüz demeden çalışıyorsunuz. Cumhurbaşkanımızın 21 yıllık iktidar döneminde yaptığı hizmetleri anlatarak destek ve dua istiyorsunuz ben sizlere minnettarlığımı ifade ediyorum. 14 Mayıs’a kadar durmadan çalışıp Cumhurbaşkanımızı tekrar iktidara getirip İnşallah sonra şehrimize ve ülkemize en güzel hizmetleri hep birlikte yapacağız.” dedi.

AK Parti Elazığ Milletvekili Adayları Erol Keleş, Ejder Açıkkapı, Mahmut Rıdvan Nazırlı, Mücahit Yanılmaz ve Hasan Murat Öz’de Elazığlı Kadınların Cumhurbaşkanı Erdoğan ve AK Parti’ye en büyük desteği verdiğini söylediler.

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Vedat Demiröz’de Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları ve Ak Parti İl Başkanı Şerafettin Yıldırım’ın başarılı çalışmalara imza attığını söyleyerek: “Belediye başkanım için bugün sahada çok iyi şeyler duydum. Gerçekten başkanımı kutluyorum hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyorum bize çok büyük güç katıyor ve Elazığ’ı toparlayan bir kardeşimiz olarak kendisini kutluyorum. Ama birazda kıskandım bütün bayanlar gelince fotoğraf çekiyor ama hep onunla çekiyor bizimle ilgilenilmiyor bu kadar karizma olma. İl Başkanımız zaten bambaşka partimizi teşkilatı toparlamış kendisi lider vasfıyla bir kardeşimiz ve Cumhurbaşkanımız Elazığ’a gönderdiği bu kardeşimi sen benim Elazığ’daki temsilcimsin demiş ve güzel yapmış Allah var etsin.” Dedi.

Demiröz, AK Parti’nin kadınlardan % 55 oy aldığını belirterek, siyasette kadınların önemine vurgu yaptı.

Demiröz: “Cumhurbaşkanımız zaten partinin bütün temel direğininin kadınlar olduğunu söylüyor. Biz kadınlarımızdan %55 oy alıyoruz onlara çok borcumuz var. bütün evlere siz giriyorsunuz değmedik insan kalmıyor. Allah var etsin sizlere çok teşekkür ediyoruz.” İfadelerini kullandı.