AK Partili Er, Başvurusunu Yaptı

AK Parti Eski Gençlik Kolları Başkanı ve İş İnsanı Ali Dursun Er, Milletvekili Aday Adaylığı başvurusunu genel merkeze yaptı...

AK Partili Er, Başvurusunu Yaptı

AK Parti Eski Gençlik Kolları Başkanı ve İş İnsanı Ali Dursun Er, Milletvekili Aday Adaylığı başvurusunu gerçekleştirdi.

AK Parti Genel Merkezinde, 28'nci dönem milletvekili seçimleri için başvurusunu gerçekleştiren İş İnsanı Ali Dursun Er, yaptığı değerlendirmedee; "Ülkemizin genel siyasetinin yanında elbette Elazığ bizim için vazgeçilmezimizdir." dedi.

"ŞEHRİMİZE VE ÜLKEMİZE HAYIRLI OLMASINI DİLİYORUM"
İş İnsanı Er, değerlendirmesinde; "Ben vekil adayıyım. Asil olan, asıl olan, esas olan millettir. Yani sizlersiniz.  Bu Aziz insanlara milletvekilliği yapabileceğim kanısı vicdanımda oluşmasaydı bu denli zor bir göreve talip olmazdım. Ama şu an o kadar heyecan doluyum o kadar istekliyim ki bu isteği ve heyecanı geleceğimiz olan çocuklarımıza daha müreffeh bir şehir hazırlamak adına sarf etmek istiyorum. Ve Ak Partimizden Elazığ Milletvekili olmak için aday adaylığımı sizlerin huzurunda, basınımız aracılığıyla tüm hemşehrilerime ilan ediyorum. Bu duygu, düşüncelerle çıktığımız bu mübarek ve zorlu yolun önce şehrimize sonra ülkemize hayırlı olmasını diliyorum." ifadelerini kullandı. 

AK Partili Er, Başvurusunu Yaptı