AK Partili Öz, Hedefini Açıkladı!

14 Mayıs 2023 seçimlerine sayılı günler kala çalışmalarını yoğunlaştıran AK Parti Elazığ Milletvekili Adayı Hasan Murat Öz, Milletvekili seçilmesi halinde Elazığ'la ilgili en büyük hedefini açıkladı...

AK Partili Öz, Hedefini Açıkladı!

AK Parti Elazığ Milletvekili Adayı Hasan Murat Öz, katıldığı televizyon programında 14 Mayıs 2023 seçimlerine yönelik yaptığı çalışmalarını ve siyasi gündeme ilişkin önemli değerlendirmelerde bulundu. 

AK Partili Öz, canlı yayın programında Milletvekili seçilmesi halinde Elazığ'la ilgili en büyük hedefini de açıklayarak; "Benim en büyük hedefim yatırımcı firma bulmak ve Elazığ’a getirmek Benim en büyük iddiam bu olacak. Gençlere iş alanları açacağız. İnşallah da onları mahcup etmeden bu şehirde hayırla anılan, sokağa çıktığında herkes tarafından değer gören bir milletvekili olmak istiyorum.” dedi. 

AK Partili Öz, Hedefini Açıkladı!

"ÇALIŞMALARIMIZI YOĞUN BİR TEMPODA YÜRÜTÜYORUZ"
Milletvekili Adayı Öz, milletvekili aday adaylığı sürecinden buyana sahada seçim çalışmalarını yoğun bir tempoda yürüttüklerini, Elazığ halkının şahsına ve AK Parti’ye karşı büyük bir ilgi, alaka ve teveccühü olduğunu kaydetti. 

Elazığ’ın, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti’nin her zaman yanında olduğunu, en yüksek oy oranıyla destek olan illerinden başında geldiğini ifade eden Öz, “Bu seçimde de inşallah her geçen gün sahada oyumuzu arttırarak gönül gönüle, sıkılmadık el bırakmayarak koşturuyoruz. İnşallah Rabbim bizlere hayırlı sonuçlar almayı nasip eder.” ifadelerini kullandı.  

"İNŞALLAH BU GÜZEL ŞEHRE HİZMET ETMEK NASİP OLUR"

Türkiye’de 14 Mayıs seçimlerinde ilk defa oy kullanacak genç sayısının 6 milyon olduğunu, Elazığ’da ise 20 bin gencin ilk defa oy kullanacağını ifade eden Öz, “AK Parti gücünü her zaman gençlikten almış, gençliği mihenk taşı olarak görmüş ve her zaman gençlere sahada da yer vermiş bir teşkilattır. AK Gençlik yetiştirir. Baktığınızda şu anda Elazığ’ın en genç milletvekili adayıyım. Türkiye’nin de en genç adaylarından biriyim. Cumhurbaşkanımız gençlere her zaman siyasetin öznesi olarak görüyor. Cumhurbaşkanımızın tensipleriyle, inşallah milletvekili olarak da bu güzel şehre hizmet etmemiz nasip olur.” dedi. 

AK Partili Öz, Hedefini Açıkladı!

"GENÇLERDEN MÜTHİŞ BİR TEVECCÜH ALIYORUM"
Genç neslin Z, Y gibi alfabetik kalıplara sokulmaya çalışılmasının yanlış olduğunu söyleyen Öz, “Sahaya indiğimizde görüyoruz ki Allah’a çok şükür gençlik milli ve manevi değerlerine gayet bağlı. Meselenin vatan, millet, devlet olduğu görüldüğünde yeri geldiğinde gençler yeri geldiğinde kendini tankın altına da koyuyor, yeri geldiğinde namlunun ucuna da alnını doğrultuyor. Gençler kendi doğrularıyla karşı tarafın doğrularını araştırıp, bunu sentezleyip ona göre bir yol çiziyor. Bu nedenle ben gençlerden çok umutluyum. Sahada da gençlerden müthiş bir teveccüh alıyorum.” açıklamasında bulundu.

AK Partili Öz, Hedefini Açıkladı!

ÖZ, ELAZIĞ'LA İLGİLİ HEDEFİNİ DE AÇIKLADI
Milletvekili seçilmesi halinde Elazığ’da yapacağı projelere ilişkin değerlendirmelerde bulunan  Öz, Elazığ’ı her alanda bölgenin lideri yapmayı hedeflediklerini, öncelikli hedefinin istihdama yönelik yeni yatırımlar olacağını kaydetti. 

"HEDEFİM; ŞEHRİMİZE YATIRIMCI BULUP GETİRMEK"
Milletvekili Adayı Öz, şöyle konuştu: “Allah’a çok şükür devletimiz Elazığ’ımızı 6. Bölge teşvik kapsamına almış. Bu noktada özelikle vergi, sigorta primi, eleman maaşı noktasında belli destekleri var. Son zamanlarda özellikle Elazığ’ımızın Tekstil Kent olması noktasında güzel, hızlı bir ivmesi var. İş Kur İl Müdürlüğü’müzü ziyaret ettim. Elazığ’da şu anda işsiz sayımız yaklaşık 21 bin civarında. Yani 620 nüfuslu bir şehre bakıldığında işsiz sayısı yüzde 3’e denk geliyor. Türkiye ortalamasının müthiş derecede altındayız. Bu beni çok mutlu etti. Benim en büyük hedefim bir işletmeci olarak, bir mühendis olarak yöneleceğim alan sanayi ve istihdam olacak. Diğer tarafa baktığımızda zaten bazı noktalarda son yıllarda hızlanan bir ivmemiz var. Mesela su ürünleri, alabalık yetiştiriciliğinde Türkiye’de birinci iliz. Şu anda baktığımızda Keban ve Ağın ilçelerimizde işsizlik yok. Elazığ’dan da büyük bir işçi talebi var. Bu noktada bizlerin desteği ile Elazığ’a gelmiş 3 tane yatırımcı var. Şu an hem birinci organize sanayi bölgesinde hem ikinci organize sanayi bölgesinde bizlerin de desteğiyle yatırıma başlayan firmalar var. Tekstil alanında bizlerin desteğiyle yatırıma başlayan bir firmamız var. Bizim en büyük gücümüz olacak nokta maden. Türkiye’nin en büyük maden rezervi Elazığ’da. Şu anda orada da çalışmaya başladılar. Özellikle Harput’ta inanç turizmi noktasında güzel çalışmalar yapılıyor. Ben buradan Belediye Başkanımıza da teşekkür ediyorum. Harput’ta da güzel işler yapılıyor. Sağlık alanında şehir hastanemiz var, özel hastanelerimiz var. Sağlık alanında da birinci bir il. Şehrin batısında da inşallah bir sağlık kompleksi kurmayı planlıyoruz. İkinci Organize Sanayi Bölgesi açıldı. Oraya da yatırımcı gelmesi noktasında görüştüğümüz insanlar var. Benim en büyük hedefim yatırımcı firma bulmak ve Elazığ’a getirmek Benim en büyük iddiam bu olacak. Gençlere iş alanları açacağız. İnşallah da onları mahcup etmeden bu şehirde hayırla anılan, sokağa çıktığında herkes tarafından değer gören bir milletvekili olmak istiyorum.”

AK Partili Öz, Hedefini Açıkladı!