Akbıyık Deprem Bölgesini Anlatacak

Asrın Felaketinin 1. Yılı kapsamında düzenlenecek sempozyum 5-6 Şubat tarihlerinde Ankara'da gerçekleştirilecek. Kanal Fırat ve Kanal E Genel Yayın Yönetmeni Zeki Akbıyık da sempozyuma konuşmacı olarak katılacak.

Akbıyık Deprem Bölgesini Anlatacak

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı tarafından Ankara'da 5-6 Şubat tarihlerinde "Afet İletişim Sempozyumu" gerçekleştirilecek. Asrın Felaketinin birinci yılı kapsamında İletişim Başkanlığında düzenlenecek ve 2 gün sürecek sempozyuma afet, kriz yönetimi ve iletişim alanında çok sayıda uzman, akademisyen, yazar ve gazeteciler katılacak.

Açılış konuşmasını Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun’un gerçekleştireceği sempozyumda Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanı İbrahim Şenel ile AFAD Başkanı Okay Memiş de konuşma yapacak.

ZEKİ AKBIYIK DEPREM BÖLGESİNİ ANLATACAK
Kanal Fırat ve Kanal E Genel Yayın Yönetmeni ve Anadolu Yayıncılar Derneği Başkan Yardımcısı Zeki Akbıyık sempozyuma konuşmacı olarak katılacak. Genel Yayın Yönetmeni Akbıyık, Kahramanmaraş depreminin yıldönümünde deprem bölgesindeki çalışmalar ve son durum hakkında konuşma yapacak.

Programda Afet İletişimi Yönetimi ve Koordinasyonu, Kriz İletişiminde Dezenformasyonla Mücadele, Afet İletişiminde Ulusal ve Yerel Medyanın Fonksiyonu, Doğal Afetlerde Kamu Yararına Yayıncılık ve Medya Etiği ile Sosyal Medya ve Yurttaş Gazeteciliği konuları ele alınacak.

 Medya Etiği ile Sosyal Medya ve Yurttaş Gazeteciliği konuları ele alınacak.