Aksaray Mahallesindeki Spor Salonunun Yapımı Devam Ediyor

24 Ocak Elazığ depremi sonrası Saran Holding Yönetim Kurulu Başkanı Sadettin SARAN ve yönetim kurulunun Elazığ Valiliğimize yapmış olduğu ziyaret sonrasında Saran Holding tarafından şehrimize kazandırılacak olan spor salonunun yapım çalışmaları büyük bir hızla devam ediyor.

Aksaray Mahallesindeki Spor Salonunun Yapımı Devam Ediyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Aksaray Mahallesinde 2.Ligde voleybol takımımızın olması, dezavantajlı bir Mahalle olması ve spor tesislerinin de az olması nedeniyle Elazığ Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüyle uzmanları tarafından Aksaray Mahallesinde yapımına karar verilen spor salonun 23 Nisan 2021 tamamlanarak hizmete açılması planlanıyor.

Yapımı devam eden spor salonunda Aksaray Mahallesi Muhtarı Özcan Bal ile birlikte incelemelerde bulunan Elazığ Gençlik ve Spor İl Müdürü Abdulsamet EREN yaptığı açıklamada, ‘’ Yapımı devam eden spor salonu şehrimizin özellikle güney bölgesindeki sportif ve sosyal açıdan yapılacak faaliyetlerde önemli bir görev üstlenecektir. Çok uzun yıllar voleybolda alt yapı pozisyonunda olan Aksaray Mahallesinde 2.Ligdeki voleybol takımımızın hem lig müsabakalarında mücadele ettiği için hem de dezavantajlı Mahallemizdeki çocukların kötü alışkanlıklardan korunması yönünde sporla uğraştıkları için mahallemize ciddi bir sosyal ve kültürel katkı sunacaktır.

23 Nisan 2021 tarihinde yapımının tamamlanıp hizmete açılması planlanan spor salonumuz için gün sayıyoruz. Bu vesile ile Hayır Sever iş adamı Saran Holding Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Sadettin Saran’a Elazığ Valimiz Sayın Erkaya Yırık’a, İlimiz Milletvekillerine ve Belediye Başkanımıza teşekkür ediyorum. Spor Salonumuzun, takımımıza ve Aksaray Mahallesi gençlerine hayırlı olmasını diliyorum, dedi.