Alacakaya'da Genç Başkan Adayı

Elazığ Barosunun genç avukatlarından Mehmet Sıddık Aydın, AK Parti'den Alacakaya Belediye Başkan Aday Adayı olduğunu açıkladı...

Alacakaya'da Genç Başkan Adayı

AK Parti’den Alacakaya Belediye Başkan Aday Adayı olan Avukat Mehmet Sıddık Aydın, AK Parti Elazığ İl Başkanlığı’na giderek resmi müracaatını yaptı.

"İLÇEMİZE HİZMET ETMEYE TALİPLİYİZ"
Aday gösterilmesi ve seçilmesi halinde ilçenin daha çok kalkınması ve gelişmesi adına ellerinden gelen gayreti sarf edeceğini kaydeden Aydın açıklamasında; “31 Mart 2024 tarihinde gerçekleşecek olan yerel seçimlerde Alacakaya Belediye Başkanlığı için aday adaylığımızı gerçekleştirdik. Türkiye’yi yeni bir yüzyıla taşıyan AK Partimizin ilgili kurumları uygun görür Allah da nasip ederse yapılacak olan yerel seçimlerde belediye başkanı adayı olarak hizmet etme yarışına gireceğiz. Belediyecilik hizmet işi olduğu gibi belediye Başkanlığı da bir hizmet yarışıdır. Dolayısıyla 31 Mart 2024 tarihinde gerçekleştirilecek olan bu hizmet yarışında biz de istişarelerimiz sonucunda aday adayı olma kararı aldık. Partimiz uygun görür aday gösterilirsek bizlere yakışan bir seçim kampanyası başlatacağız.” ifadelerini kullandı.