Bu Okulda Dersler Eğlenceli Geçiyor

Elazığ Gönül İhsan Tangülü İlkokulunda öğrencilere yönelik hazırlanan 'Have Fun Get Learn' isimli proje ile dersler eğlenceli hale getiriliyor...

TAKİP ET

Elazığ Gönül İhsan Tangülü İlkokulu öğrencileri e- Twinning kapsamında “Have Fun Get Learn” isimli projesiyle hem eğlenerek hem de öğrenerek ingilizce etkinlikleri yapıyorlar .

2021/2022 Eğitim Öğretim döneminde başlanılan ve Azerbaycan'dan 1, Elazığ, Bursa, Antalya, Denizli, Zonguldak, Sinop, Sivas, Konya gibi Türkiyenin farklı şehirlerinden 10 öğretmenin katılımı ve 73 öğrenciyle yürütülmekte olan projenin danışmanlığını, Elazığ Gönül İhsan Tangülü İlkokulu ingilizce öğretmeni Özgür Key yürütüyor.

"OYUNLARLA DERSİ EĞLENCELİ HALE GETİRİYORUZ"
Proje ile ilgili bilgi veren Key; “Hedefimiz ingilizce derslerine ilgiyi arttırmak. Oyunlarla dersi eğlenceli hale getirmek. Öğrencilerin Web 2 Araçlarını kullanmalarını, farklı şehirlerden öğrencilerle işbirliği içinde çalışmalarını sağlamak. Basit meteryaller hazırlayarak öğrencileri öğrenme sürecine dahil etmektir. Bu süreçte öğretmen ve öğrenciler olarak çalışmalarımızda farklı web 02 araçlarını deneyimleme fırsatı yakaladık. Projemizde öğrencilerimizin hazırladığı 2022 takvimini, kendi seslendirdikleri takvim şarkısı, oluşturdukları akrostiş şiirleri, çeşitli kelime oyunları ve hazırladıkları bulmacalar bulunmaktadır.”ifadelerini kullandı.

Bakmadan Geçme