Elazığ'da Minübüs Ücretlerine Zam!

Elazığ'da toplu taşıma ücretlerine büyük zam yapılacağı öğrenildi.

Elazığ'da şehir içi dolmuş ücretlerine yüzde 50 oranında zam yapılacağı öğrenildi.

Elazığ Şoförler Odasının almış olduğu karar doğrultusunda tam yolcu ücretinin 15 TL'ye, öğrenci ise 12 TL'ye yükseltileceği ve kararın Mayıs ayı itibariyle uygulamaya konulacağı öğrenildi.

Yorumlar 5
Ömer doğan 10 Nisan 2024 09:52

Merhamet diyenler. Küçük il diyenler. Niye büyük ile zam varda buraya olunca mı kotu olunuyor yazıklar olsun bu yorumları yapanlara. Herseye zam gelince ses yok monıbuse zam geldimi kıyamet koparıyorsunuz. Taksinin acılısı 70 tl bunlar neyın kafasında

Murat Topaloğlu 10 Nisan 2024 09:45

Muharrem sen muz cumhuriyetinde mi yaşıyorsun. Bu zamma konuşacağına diğer gelen zamlara papağınlık yap , kafanı kuma gömme !

Muharrem 09 Nisan 2024 23:33

Yazıklar olsun yüzde eli biraz merhamet dernek başkanının da dolmuşları olursa olacağı budur

Mustafa c...... 09 Nisan 2024 22:02

15 TL çok diye arkadaşımın akaryakıt fiyatlarında sigorta fiyatlarından lastik fiyatlarında bakım ücretlerinde haberi yok sanırım ben misafir olarak geldim bu şehire minibüsçü değilim gayet normal derim15 TL den aşağı yolcu ücret olan il yok kusura bakmayın tesadüfen gördüm herkesin bayramını en içten dileklerimle kutlarım

Mehmet ERBEY 09 Nisan 2024 06:14

Yazıklar olsun size gerçekten..Yani ne zaman bu doymak bilmeyen ve açgözlü fırsatçılığınız bitecek acaba.!? Elazığ gibi küçük bir şehirde durmadan zam yapmak neyin nesin yani.! Rabbim acısın ve hayırla ıslah etsin artık bu tür ve benzeri Zararlı mahlukatları gerçekten.!

Bakmadan Geçme