Asil Başkan'dan Veda Mesajı

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığına seçildiği günden bu yana şehrin menfaatlerini ön planda tutan ve ilimiz ekonomisinin gelişmesi için gecesini gündüzüne katarak çalışan Başkan Asilhan Arslan yayımladığı veda mesajında tüm Elazığlılara teşekkür etti...

Asil Başkan'dan Veda Mesajı

ETSO Başkanı Asilhan Arslan veda mesajı yayımladı. 

Elazığ'ın menfaatlerini her daim ön planda tutarak şehrin ekonomisinin gelişmesi için gecesini gündüzüne katan Başkan Asilhan Arslan, yayımladığı veda mesajında ETSO seçimlerinde aday olmayacağını açıklayarak, bu süreç içerisinde kendisine destek olan tüm Elazığlılara teşekkür etti.

''ELAZIĞ'IN HİZMETİNDE OLDUK''
Başkan Arslan mesajında; ''Saygıdeğer Elazığ kamuoyu, odamızın çok değerli üyeleri, kıymetli basın mensupları. Hepinizi şahsım ve Elazığ Ticaret ve sanayi Odamız adına saygı ile selamlıyorum. 1 Nisan 2018 tarihinde başladığımız Elazığ Ticaret ve sanayi Odası başkanlığı görevini 4 yılı aşkın bir süredir, büyük bir özveri ve tamamı ile şehrimizin menfaatlerini ön planda tutarak, üyelerimiz ve iş dünyamızın her zaman hizmetinde olmanın gayretinde olduk. Göreve başladığımız gün itibari ile Valiliğimiz ve çok kıymetli Valilerimiz, Milletvekillerimiz, Belediyemiz ve çok kıymetli Belediye Başkanlarımız, Üniversitemiz ve çok kıymetli Rektörlerimiz, başta olmak üzere ilimizdeki bütün kamu kurum ve kuruluşlarının yöneticileri ve çalışanları, bütün Sivil toplum Kuruluşlarımız, bütün muhataplarımız ve paydaşlarımızla sürekli istişare içerisinde olmaya son derece önem gösterdik. Huzurlarınızda her birine ayrı ayrı teşekkürü bir borç biliyorum. Geride bıraktığımız süre içerisinde Elazığ Ticaret ve Sanayi Odamıza kazandırdığımız saygınlık, Odamızı ve şehrimizi gerek Ülkemiz genelinde ve gerekse Uluslararası platformlarda en üst düzeyde temsil etmemiz, şehrimiz için hayata geçirdiğimiz veya proje aşamalarını tamamladığımız uygulamaya hazır çalışmalarımız, Ticaret ve sanayi Odamızı bir ticaret kampüsü haline getirerek, üyelerimizin hizmete en hızlı ve en kolay bir şekilde ulaşmalarını sağlamış olmamız, çok ortaklı yapısı ile ülkemizin birçok ilinde örnek gösterilen ELERJİ Biyogaz Tesisimiz, Tarım ve Gıda Sektöründe şehrimizin lokomotiflerinden biri olacak ELAGRO A.Ş. ve daha bir çok çalışmamız, Rabbime çok şükür bugün benim ve tüm arkadaşlarımın gurur ve onur vesilesi olarak karşımızda durmaktadır. Allah’a hamd olsun. Bu arada hemen belirtmek isterim ki; şehrimize birer katma değer olarak gördüğümüz ve tüzel kişilik kazandırdığımız, ELERJİ A.Ş. Biyogaz Elektrik Enerjisi Üretim Tesisimiz, Tarım ve Gıda alanında faaliyetlerine başlayan Şirketimiz ELAGRO ve maden sahamızın şehrimize kazandırılması ile ilgili verdiğimiz mücadele esnasında kurduğumuz ‘Elazığ Girişim Gurubu’ şirketlerimiz, çalışmalarına olanca hassasiyeti ile devam edecek, ülkemizdeki birçok Ticaret ve Sanayi Odasının örnek kabul ettiği bu şirketlerdeki faaliyetlerimiz hiçbir şekilde akamete uğramadan süreçlerimiz devam edecektir” dedi.

''BU AZİZ ŞEHRİ VE İNSANINI ÇOK SEVİYORUZ''
Başkan Arslan, görev süresi boyunca şehrin menfaatlerini ön planda tutarak çalıştıklarını belirterek; ''Şehrimizin 2020 yılında yaşadığı deprem sonrası süreçten bir an önce en sağlıklı ve en kazanımlı bir şekilde çıkması için verdiğimiz mücadelemizdeki samimiyetimize, önce Yüce Rabbim ve bizleri yakinen tanıyan herkes şahittir. Hamdolsun Yine ilimizdeki Maden sahamızın, şehrimize bir kazanç ve gelir kapısı olması için verdiğimiz mücadele, sergilediğimiz duruş ve samimiyetimize Yüce Rabbim ve bizleri yakinen bilen herkes şahittir. Biz, şehrimiz için her zaman samimi, her zaman özveri içerisinde ve her daim şehrimizin menfaatlerini ön planda tutarak birçok çalışmayı hayata geçirmiş olmanın verdiği, tarif edilemez mutluluk ve huzurla sizlerle birlikteyiz. Bu kadar mıydı? Elbette hayır. Düşündüğümüz, Planladığımız, şehrimize kazandırmayı amaçladıklarımız elbette yaptıklarımızla sınırlı değildi. Biz sevdalısı olduğumuz bu Aziz Şehrin kırmızı Kitabını oluşturmuş, Stratejik Planını hazırlamış ve bu doğrultuda çalışmalarımızı sürdürürken, sağlık açısından dikkat edilmesi gereken bir sürecin eşiğine geldiğimi, geçtiğimiz hafta yaptığım tetkik ve tedavi neticesinde öğrendim. Kıymetli hocalarımızın, üzerine basa basa ikaz ve uyarıları ile tedavi sürecinin bir an önce başlaması gerektiğini tarafıma iletmeleri üzerine, 12/11/2022 tarihinde gerçekleşecek olan Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlık seçimlerinde aday olmama kararı aldım. Kıymetli Elazığ Kamuoyu, çok değerli üyelerimiz; Yukarıda bahsettiğim Elazığ’ın Kırmızı Kitabı ve şehrimiz için oluşturduğumuz Stratejik Plan’ın, bundan sonraki süreçte göreve gelecek olan Oda Yönetimi ve Elazığımızın Yönetim kademesi olan Valiliğimiz ve Belediyemize kıymetli üyelerimize, şehrimizin geleceği için bir emanetimiz olarak kabul edilmesini istiyoruz. Evet, vedalar her zaman zordur. Ama Asilhan Arslan olarak şahsımın, her zaman bu aziz şehrin bir neferi, hizmetkarı olacağının bilinmesini sizlerden hassaten istirham ediyorum. Biz bu Aziz şehri ve insanımızı seviyoruz. 1 Nisan 2018 tarihinden beridir, birlikte görev yapmaktan onur ve mutluluk duyduğum, TOBB Genel Başkanımız Sn. M. Rifat Hisarcıklıoğlu ve Yönetim Kurulu Üyelerine, Odamızın tüm üyeleri, Tüm Meslek Komitelerimiz, Meclisimiz, Yönetim Kurulumuz, Odamızın tüm çalışanları, Kadın Girişimcilerimiz ve Genç girişimcilerimiz başta olmak üzere, şehrimizin yönetim kademesindeki tüm yöneticilerimiz, kamu kurum ve kuruluşlarımızdaki tüm çalışanlarımız, ilimizdeki Tüm STK’larımız, gerek şehrimizdeki ve gerekse il dışındaki tüm dernek mensuplarımızın haklarını helal etmelerini istiyor, hepinize en kalbi teşekkürlerimi ve saygılarımı sunuyorum. Allah’a emanet olun'' ifadelerini kullandı. 

Elazığ Yeni Haber İnternet ve Medya Yayıncılığı olarak, ETSO Başkanı Asilhan Arslan'a Yüce Allah'tan acil şifalar diliyor, geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz...