Avukat Dinç'ten ELMİYAD'a Ziyaret

Elazığ'ın sevilen simalarından Av. Aziz Dinç, Elazığ Medya İnternet Yayıncıları ve Gazeteciler Derneği'ni ziyaret etti.

Avukat Dinç'ten ELMİYAD'a Ziyaret
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Geçtiğimiz günlerde ELMİYAD Başkanı Gülşah Altaş ve yönetim kurulu üyelerini avukatlık ofisinde ağırlayan Av. Aziz Dinç, iade-i ziyarette bulunarak dernek çalışmaları hakkında bilgi aldı.

Elazığ basının köklü bir geçmişe sahip olduğunu kaydeden Av. Dinç, zorlu şartlar altında görev yapan basın mensuplarının haklarının ödenmeyecek kadar büyük olduğunu sözlerine ekledi.

Elazığ’ın sorunlarını kamuoyu ile paylaşan basın mensuplarının düzenlenecek yeni kanunla haklarının daha iyi bir hale getirilmesinin elzem olduğunu belirten Av. Aziz Dinç, bu konuda hükümetin üzerine düşen sorumluluğu yerine getirmesi gerektiğini sözlerine ekledi. Dinç, Elazığ basının geçmişinin Cumhuriyetin ilk yıllarına denk geldiğini sözlerine ekleyerek, bu şehrin gelişimine değer katan tüm basın mensuplarına çalışmalarında kolaylıklar diledi.

Av. Aziz Dinç, son olarak ELMİYAD’ın çalışmalarını yakından takip ettiğini belirterek, Başkan Gülşah Altaş nezdinde yönetim kurulu üyelerine kolaylıklar diledi.

ELMİYAD Başkanı Gülşah Altaş ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Av. Aziz Dinç’in şehrin âli menfaatleri doğrultusunda yayımladığı eserlerle iz bıraktığını ifade etti. Altaş, her zaman nezaketi ile sevilen ve sayılan Av. Aziz Dinç’in basın kuruluşlarının yanında yer aldığını söyleyerek ziyareti dolayısıyla kendilerine teşekkür etti.