Avukat Gök'ten İlçelere Destek Ziyareti

İlimizin tanınmış hukukçularından Avukat İbrahim Gök, 31 Mart Yerel Seçimlerinde AK Parti'den Aday gösterilen İlçe ve belde belediye başkan adaylarına destek ziyaretinde bulundu.

Avukat Gök'ten İlçelere Destek Ziyareti
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Yaklaşan yerel seçimler kapsamında AK Parti’li Belediye Başkan Adaylarına bir destek de Avukat İbrahim Gök’ten geldi.

AK Parti İlçe Başkanlıkları ile İlçe Belediye Başkan Adaylarını ziyaret eden Avukat Gök yaptığı açıklamada; “ Hepimizin bildiği üzere 31 Mart 2019 tarihinde ülke olarak bir yerel seçim süreci yaşayacağız. Bizlerde bu kapsamda ilçelerimize ve beldelerimize talipli olan aday arkadaşlarımızı ziyaret edip, onların yanında olduğumuzu ifade ettik. Rabbim çıkmış oldukları bu yolda muvaffak eylesin. Kendilerine başarılar diliyorum” dedi.

31 Mart 2019 Yerel seçimlerinin ülke olarak önemli bir sürecin başlangıcı olduğunu ifade eden Gök; “ Ülkemiz üzerinde, 15 Temmuz hain darbe süreciyle başlayan kirli oyunların, içte ve dışta sahnelenen hain planların bozulduğunu hep birlikte görmekteyiz. Aziz milletimiz bu nifak ve şer oyunlarına prim vermeyecek, bu seçimde de büyük bir güçle Ümmetin Lideri Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın yanında olacaktır.” diye konuştu.