Aydın, Resmi Müracaatını Yaptı

DEVA Partisi Elazığ Milletvekili Aday Adayı İş İnsanı Nihal Çiçek Aydın, aday adaylığı başvurusunu İl Başkanlığı'na sundu.

Aydın, Resmi Müracaatını Yaptı

28. Dönem Milletvekili seçimlerinde Deva Partisi’nden Elazığ Milletvekili Aday Adayı olan İş Kadını Nihal Çiçek Aydın, il başkanlığına giderek, aday adaylığı başvurusunda bulundu.

"NİHAL HANIMA BAŞARILAR DİLİYORUM"
Deva Partisi Elazığ İl Başkanı Av. Mehmet Kangal, kadın varsa çözüm var sloganıyla yola çıktıklarını ifade ederek aday adayı Nihal Çiçek Aydın’a başarılar diledi.

"ÜLKEM İÇİN CESARETLE MÜCADELE EDECEĞİM"
Deva Partisi Elazığ Milletvekili Aday Adayı Nihal Çiçek Aydın, Ankara’da Elazığ’daki kadınların sesi olmak için aday olduğunu belirterek ülkem için cesaretle mücadele edeceğim dedi. Aydın, “Elazığ’da yaşayan her kesimin Ankara’daki sesi olmak için kadınlarımızın, çocuklarımızın, gençlerimizin, milletimizin de söyleyecek sözü var demek için kadın temsiliyeti için Türkiye Büyük Millet Meclisi 28. Dönem üyelerin belirleneceği seçimlerde aday adayı olduğumu sizlerle paylaşmaktan onur ve mutluluk duyarım. DEVA kadrolarıyla çıktığım bu yolda ülkemin huzura, refaha, eğitime, liyakate ulaşacağı güne kadar korkmadan cesaretle mücadele edebileceğimi de sizlere buradan bildirmekten onur ve gurur duyarım. Milletimin geleceği aydınlık yolu açık. Başta beni destekleyen ailem, DEVA ailesi, beni yalnız bırakmayan canım kadınlar, gençlerimiz, hemşehrilerim hepinize teşekkürü bir borç bilirim” dedi.

Aydın, Resmi Müracaatını Yaptı