Bakan Koca İllere Göre Vaka Sayısını Açıkladı!

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Bilim Kurulu toplantısının ardından gerçekleştirdiği basın açıklamasında en çok koronavirüs vakası tespit edilen şehirleri açıkladı. Bakan Koca'nın açıklamalarına göre İstanbul, koronavirüsün Türkiye'de en çok görülen İli olarak öne çıkarken, Megaşehirde şimdiye kadar 8 bin 852 vakanın kaydedildiği bildirildi.

Bakan Koca İllere Göre Vaka Sayısını Açıkladı!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Bilim Kurulu toplantısının ardından gerçekleştirdiği basın açıklamasında en çok koronavirüs vakası tespit edilen şehirleri açıkladı. Bakan Koca'nın açıklamalarına göre İstanbul, koronavirüsün Türkiye'de en çok görülen İli olarak öne çıkarken, Megaşehirde şimdiye kadar 8 bin 852 vakanın kaydedildiği bildirildi. İstanbul'un ardından İzmir'de 853 kişinin koronavirüs testinin pozitif çıktığını açıklayan Sağlık Bakanı, Ankara'da 712, Konya'da 584, Kocaeli'de 410, Isparta'da 268, Sakarya'da 207, Adana'da 197, Bursa'da 135 yeni tip koronavirüs vakasının tespit edildiğini söyledi. Samsun'da ise şimdiye kadar 112 yeni tip koronavirüs vakası tespit edilmiş durumda.

Sağlık Bakanı İlk Kez Açıkladı!

En Çok Koronavirüs Görülen Şehirler Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Bilim Kurulu toplantısının ardından gerçekleştirdiği basın açıklamasında en çok koronavirüs vakası tespit edilen şehirleri açıkladı. Bakan Koca'nın açıklamalarına göre İstanbul, koronavirüsün Türkiye'de en çok görülen İli olarak öne çıkarken, Megaşehirde şimdiye kadar 8 bin 852 vakanın kaydedildiği bildirildi. İstanbul'un ardından İzmir'de 853 kişinin koronavirüs testinin pozitif çıktığını açıklayan Sağlık Bakanı, Ankara'da 712, Konya'da 584, Kocaeli'de 410, Isparta'da 268, Sakarya'da 207, Adana'da 197, Bursa'da 135 yeni tip koronavirüs vakasının tespit edildiğini söyledi. Samsun'da ise şimdiye kadar 112 yeni tip koronavirüs vakası tespit edilmiş durumda.