Başarılı Başkan Yeni Göreve Talip!

AK Parti Elazığ Merkez İlçe Başkanı Av. Ömer Faruk Çelik, İl Genel Meclis Üyeliğine aday adayı olmak üzere görevinden ayrıldı.

Başarılı Başkan Yeni Göreve Talip!

AK Parti Merkez İlçe Başkanlığını uzun bir süredir başarıyla yürüten Av. Ömer Faruk Çelik, bugün bir açıklama yaparak, il genel meclis üyesi aday adayı olmak üzere görevinden ayrıldığını ifade etti. 

AK Parti Merkez İlçe Başkanlığı görevi sırasında merkeze bağlı mahalleler ve köylerde gerçekleştirdiği başarılı çalışmalar ve hoşgörülü kişiliği ile bilenen Av. Ömer Faruk Çelik, Elazığ’da seçim süreçlerinde gösterdiği performans, çalışma azmi ve tecrübesi ile her kesimin takdirini kazanmıştı.

"BİSMİLLAH DİYORUZ"
İl Genel Meclis Üyesi aday adaylığı dolayısıyla görevinden ayrılan Av. Ömer Faruk Çelik, yaptığı açıklamada Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğindeki AK Parti’de bir nefer olarak bulunmanın sorumluluğu ve onuru ile büyük bir aşk ve heyecanla görevini en iyi ve en etkili şekilde yerine getirmeye gayret ettiğini belirterek; “Büyük bir onur ve gururla yürüttüğüm AK Parti Elazığ Merkez İlçe Başkanlığı görevinden 2024 yerel seçimlerinde İl Genel Meclis Üyeliği’ne aday adayı olmak üzere ayrılmış bulunmaktayım. Merkez İlçe teşkilatımızda 6 yıl Başkan vekili, 7 yıl ise Merkez İlçe Başkanı olmak üzere 13 yılı aşkın bir süre partimize hizmet etmenin mutluluğunu yaşadım. Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğindeki bu kutlu davada bir nefer olarak bulunmanın sorumluluğu ve onuru ile büyük bir aşk ve heyecanla görevimi en iyi ve en etkili şekilde yerine getirmeye gayret ettim. Önümüzdeki süreçte, ilk günkü heyecan ve ilk günkü aşkla Elâzığ’ımızda yeni bir hizmet yolculuğu için “Bismillah” diyoruz. “dedi.   

"GAYRETLE ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ"
Elazığ’a yeni hizmetler gerçekleştirmeyi hedeflediklerini de belirten Av. Ömer Faruk Çelik, açıklamasında şunları kaydetti: “Hemşerilerimizle güçlü bir şekilde kurduğumuz gönül bağımızı devam ettirerek yeni hizmetler gerçekleştirmeye ve hemşerilerimizin dualarını almak için büyük bir gayretle çalışmaya devam edeceğiz. Tüm Elazığlı hemşerilerimize şükranlarımızı sunuyorum. Allah yar ve yardımcımız olsun.”

Başarılı Başkan Yeni Göreve Talip!