Başarılı Doktor İkinci Kez Seçildi

Fırat Üniversitesi Hastanesinin başarılı doktorlarından, Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları öğretim üyesi Prof. Dr. Yaşar Doğan, geçtiğimiz günlerde Trabzon'da kongresi gerçekleşen Türk Çocuk Gastroenteroloji Hepatoloji ve Beslenme Derneğinin tekrardan başkanlığına seçildi.

Başarılı Doktor İkinci Kez Seçildi

Fırat Üniversitesi Hastanesinin başarılı doktorlarından Prof. Dr. Yaşar Doğan, tekrardan Türk Çocuk Gastroenteroloji Hepatoloji ve Beslenme Derneğinin Başkanlığına seçildi. 

Geçtiğimiz günlerde kongresi Trabzon'da gerçekleşen Türk Çocuk Gastroenteroloji Hepatoloji ve Beslenme Derneğinde Prof. Dr. Yaşar Doğan güven tazeleyerek başkanlığa seçildi.

Kongrenin ardından bir değerlendirme yapan Prof. Dr. Yaşar Doğan, derneğin 1992 yılında kurulduğunu ve çocuk gastroenteroloji, hepatoloji ve beslenme uzmanlarını bir çatı altında toplayarak bilimsel, sosyal ve eğitim alanında ortak hedefler belirlemeyi amaçladığını belirtti.

Prof. Doğan, yeni dönemde önceki dönemlerde olduğu gibi, eğitim ve bilimsel amaçlı ulusal ve uluslararası toplantı, sempozyum ve kurslar düzenlemeye devam edeceklerini vurgulayarak, eslektaşlarına gerekli eğitim, bilim, mesleki ve sosyal alanlarda her türlü desteği vermeyi sürdüreceklerini ifade etti.

Başarılı Doktor İkinci Kez Seçildi