Başarılı Gazeteci Furkan Dilaver, Öğretim Görevlisi Oldu

İlimizin başarılı gazetecilerinden olan Kanal Fırat Televizyonu Haber Spikeri ve elazigsonhaber.com Haber Müdürü Furkan Dilaver, Fırat Üniversitesi Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümüne öğretim görevlisi olarak atandı.

Başarılı Gazeteci Furkan Dilaver, Öğretim Görevlisi Oldu
TAKİP ET Google News ile Takip Et

İlimizin başarılı gazetecilerin olan ve ekranların sevilen yüzü Furkan Dilaver, Fırat Üniversitesi’ne atandı.

Yaptığı programlarla şehrin sorunlarını gündeme getirerek dikkatleri üzerine çeken, başarılı genç gazeteci Furkan Dilaver, Fırat Üniversitesi Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümüne öğretim görevlisi olarak atandı.

'ŞEHRİMİZİN GELİŞMESİ İÇİN GAYRET GÖSTERMEYE DEVAM EDECEĞİM'
Fırat Üniversitesi’ne atandığını ve rektörlükte görevlendirildiğini sosyal medya hesabı üzerinden duyuran Öğretim Görevlisi Furkan Dilaver, “Fırat Üniversitesi Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü’ne Öğretim Görevlisi olarak atanmamın ardından Fırat Üniversitesi Rektörü Sayın Prof. Dr. Fahrettin Göktaş’ın takdirleriyle Üniversitemizin tanıtım ve halkla ilişikler çalışmalarıyla ilgilenmek üzere Rektörlük bünyesinde görevlendirildim. Şahsımızın fikir ve düşüncelerini önemseyen Sayın Rektör hocamıza ve idari kadromuza sonsuz teşekkür ederim. Üniversitemizin ve şehrimizin gelişmesi, tanıtımı için gayret göstermeye devam edeceğiz” dedi.

Elazığ Yeni Haber İnternet ve Medya Yayıncılığı olarak, Furkan Dilaver’e yeni görevinde başarılar diliyoruz.