Başarılı Kaymakam Görevinin Başında

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla Resmi Gazetede yayımlanan 2022 Yılı Mülki İdare Amirleri Atama Kararnamesiyle Bingöl'ün Yayladere Kaymakamlığından, Kovancılar Kaymakamlığına atanan ve yaptığı başarılı çalışmalarla adından sıkça bahsettiren Kaymakam Mustafa Dilekli görevine başladı.

Başarılı Kaymakam Görevinin Başında

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla Resmi Gazetede yayımlanan 2022 Yılı Mülki İdare Amirleri Atama Kararnamesinin ardından Elazığ'ın Kovancılar ilçesi Kaymakamlığına atanan Mustafa Dilekli görevine başladı. 

HALKIN SEVGİSİNİ KAZANAN KAYMAKAM
Görev yaptığı bölgelerde yaptığı başarılı çalışmalardan dolayı halkın sevgisini kazanan ve en son Bingöl'ün Yayladere ilçe Kaymakamlığı görevini yürüten Mustafa Dilekli, görevinin başına geçti.

''BÜYÜK BİR ÖZVERİYLE ÇALIŞACAĞIZ''
Kaymakamlık binasında İlçe amirleri tarafından karşılanan Kaymakam Dilekli yaptığı değerlendirmede, Kovancılar'ın sürekli gelişen bir ilçe olduğunu belirterek, bölgenin daha da kalkınması için büyük bir özveriyle çalışacaklarını belirtti. 

Elazığ Yeni Haber İnternet ve Medya Yayıncılığı olarak, Kovancılar Kaymakamlığı görevine atanan Mustafa Dilekli'yi tebrik ediyor, çalışmalarında başarılar diliyoruz...

Başarılı Kaymakam Görevinin Başında