Başarılı Kaymakam Kızıltepe'ye Atandı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla Resmi Gazetede yayımlanan atama kararnamesine göre Elazığ'ın Karakoçan Kaymakamı olarak görev yapan ve görev süresi boyunca yaptığı başarılı çalışmalarla vatandaşın takdirini toplayan Abdullah Şahin, Mardin'in Kızıltepe Kaymakamlığına atandı...

Başarılı Kaymakam Kızıltepe'ye Atandı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla Resmi Gazete'de yayımlanan atama kararnamesiyle Elazığ’da Kaymakam ve Vali Yardımcılarının görev yerleri değişti.  

Buna göre ilimizin başarılı bürokratlarından olan ve görev süresi boyunca yaptığı başarılı çalışmalarla bölge halkının takdirini toplayan Karakoçan Kaymakamı Abdullah Şahin, Mardin'in Kızıltepe ilçesi kaymakamlığı görevine atandı.

Mütevaziliği ve alçakgönüllülüğü ile Karakoçan halkının gönlünde taht kuran Kaymakam Abdullah Şahin'in önümüzdeki günlerde Karakoçan'dan ayrılarak yeni görev yerine geçeceği öğrenildi. 

Elazığ Yeni Haber İnternet ve Medya Yayıncılığı olarak, Mardin'in Kızıltepe İlçe Kaymakamlığına atanan Abdullah Şahin'i tebrik ediyor, yeni görevinde başarılar diliyoruz...

Başarılı Kaymakam Kızıltepe'ye Atandı