Başarılı Müdür Dur Durak Bilmiyor

İlimizin dört bir tarafına gerçekleştirdiği başarılı hizmetlerle büyük takdir toplayan, Elazığ İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ali Şiş ve ekibi, her yıl olduğu gibi bu yılda ilimizi ve köylerini kalkındırmak amacıyla 259 projeyi hayata geçirecek...

Başarılı Müdür Dur Durak Bilmiyor

Elazığ Valisi Doç. Dr. Ömer Toraman’ın öncülüğünde şehrin geleceği adına hayati projelere imzasını atan Elazığ İl Özel İdaresi, şehir insanın mutluluğunu öncelemeye devam ediyor. İlçe, belde ve köylerde gerek alt yapı gerekse üst yapı hizmetlerini gerçekleştiren İl Özel İdaresi yaptığı yatırımlarla ilimize katma değer sağlıyor.

PROJELER ŞEHRE KATMA DEĞER SAĞLAYACAK
İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ali Şiş
’in her fırsatta olumlu ve yapıcı yaklaşımıyla çalışmalar süratle devam ederken, özellikle insana değen projeler kamuoyunun takdirini topluyor.

Bu kapsamda Elazığ Valisi Doç. Dr. Ömer Toraman'ın talimatıyla İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ali Şiş ve ekibi, her yıl olduğu gibi bu yılda ilimizi ve köylerini kalkıındırmak amacıyla 259 projeyi hayata geçirecek.

ELAZIĞ'A YATIRIMLAR DEVAM EDECEK
Elazığ İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ali Şiş, 2024 yılında belirlenen planlamalar kapsamında yatırımlarının devam edeceği ifade etti. 

İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ali Şiş, yıl içerisinde önceliklerinin köylerde ki yaşamı daha kaliteli hale getirmek ve ihtiyaçlarının karşılanması olduğunu belirterek; “Bu yıl geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi yol çalışmalarında kaliteyi artıracağız. Köy yollarımız bu yılda sıcak asfalt ile yapılacak. Böylece ulaşım kaliteli bir yapıya kavuşacak.”dedi. 

Başarılı Müdür Dur Durak Bilmiyor

259 PROJE HAYATA GEÇECEK
2024 yılı yatırım programında Yol Ulaşım, Tarımsal Sulama, Su Kanalizasyon, Su ve Kanal, Tarımsal hizmetler başlıklarında toplam 259 adet projeyi yatırıma aldıklarını belirten Genel Sekreter Ali Şiş; ” Bu başlıklar altında ilimiz merkez ile ilçelerinde ki köylerin ihtiyaçlarını giderecek çalışmaları yatırım programımıza almış sunuyoruz. Yol çalışmalarımızda stabilize yol, 1. Kat asfalt,2. Kat asfalt,  sıcak asfalt, kilitli parke döşemesi, yeni yol çalışmalarımız olacak. Tarımsal sulama SST, drenaj, havuz, Tesis geliştirme çalışmaları, Su ve Kanalizasyon programında depo yapımı, Tesis geliştirme, İsale hattı çatışmaları yapılacak. Tarımsal hizmetler başlığında su kanalı yapımı, Bütçe artıracak çalışmalarımız olacak. Su ve Kanal çalışmalarımız kapsamında içme suyu isale hattı yapımı, Yol Ulaşım çalışmalarımızda İstinada duvarı yapımı çalışmaları olacak.” dedi.

Başarılı Müdür Dur Durak Bilmiyor

"YAPACAĞIMIZ PROJELERDEN GELİR SAĞLAYACAĞIZ"
2024 yılında yapılacak olan projeleri artırmak adına bütçe artırma konusunda da bazı çalışmalarının olacağını belirten İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ali Şiş; “Bizim olan bazı yatırımlardan gelir elde etmek adına çalışmalarımız var. Bu çalışmalarımızdan gelir elde ederek yaptığımız ve yapacağımız çalışmaların kesintiye uğramadan yapılmasını sağlayacağız. Bu konuda bazı planlamalarımız var. Bütün amacımız köylerimizin sıkıntılarına azaltmak ve insanlarımızın daha rahat ve huzur içinde yaşamalarını sağlamaya yönelik. Bunun içinde gece gündüz demeden çalışmalarımızı sürdürüyoruz.” dedi.

Başarılı Müdür Dur Durak Bilmiyor