Başarılı Müdür Görevine Döndü

7 Haziran 2022 tarihinde Havalimanı Müdürlüğü görevinden alınan Elazığ'ın başarılı bürokratlarından Zeynel Abidin Görür mahkeme kararıyla tekrardan görevine geri döndü.

Başarılı Müdür Görevine Döndü

Devlet Hava Meydanları İşletmesi Genel Müdürlüğü tarafından 7 Haziran 2022 tarihinde görevden alınan Elazığlı başarılı bürokrat Zeynel Abidin Görür mahkeme kararı ile görevine yeniden iade edildi.

CİDDİ EMEKLER SARF ETMİŞTİ
2017 yılından itibaren Elazığ Devlet Hava Meydanları İşletme Müdürlüğü görevini başarılı bir şekilde yürütürken, özellikle Elazığ Havalimanına 2'nci pistin kazandırılması noktasında ciddi emekler sarf eden Müdür Görür, bazı siyasetçilerin baskıları ile 2022 tarihinde görevden alınmıştı.Başarılı çalışmalarıyla Elazığlıların takdirini kazanan Görür'ün görevden alınması Elazığ kamuoyu ve basını tarafından tepkiyle karşılanmıştı.

TEKRARDAN GÖREVE İADE EDİLDİ
Zeynel Abidin Görür'ün mahkeme kararı ile yeniden Elazığ Havalimanı Müdürlüğü görevine iade edilmesi pek çok kesim tarafından takdir ve sevinçle karşılandı. Elazığ Havalimanı Müdürlüğü görevini yürüten Ali Emre Arvas ise Devlet Hava Meydanları İşletmeleri Genel Müdürü Strateji Geliştirme Daire Başkanlığı Yardımcılığı görevine getirildi.