Başkan Alan'dan Basın Ziyaretleri

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İdris Alan, Kent Konseyi Başkanlığı, Fırat Havzası Gazeteciler Cemiyeti Başkanlığı ile ilimizde günlük yayın yapan Hakimiyet ve Fırat Gazetelerini ziyaret etti.

Başkan Alan'dan Basın Ziyaretleri

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İdris Alan, Kent Konseyi Başkanlığı, Fırat Havzası Gazeteciler Cemiyeti Başkanlığı ile ilimizde günlük yayın yapan Hakimiyet ve Fırat Gazetelerini ziyaret etti.

Geçtiğimiz gün gerçekleştirilen Genel Kurulda Kent Konseyi Başkanı seçilen Nafiz Koca’ya hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdiğini ifade eden Başkan Alan; “Kent Konseyi Başkanlığına seçilen değerli dostum ve arkadaşım Nafiz Koca, ilimizin sorunlarını her platformda dile getiren duyarlı bir gazeteci arkadaşımızdır. Kendisinin Kent Konseyi Başkanlığı görevinde de önemli projelere imza atacağına inanıyorum. Bugün kendisine hem hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk hem de şehrimizin sorunları ve çözüm yollarını istişare ettik. İnşallah bundan sonra da kendileriyle birlikle Elazığ’a önemli hizmetleri gerçekleştireceğiz” dedi. Başkan Alan'dan Basın Ziyaretleri

Kent Konseyi olarak Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İdris Alan’ı ağırlamaktan büyük bir onur ve mutluluk duyduklarını ifade eden Kent Konseyi Başkanı Nafiz Koca, “Büyüğümüz, abimiz dostumuz saygıdeğer İdris Başkanımızı hayırlı olsun ziyaretleri kapsamında ağırlıyoruz.  Tabii bu hayırlı olsun ziyaretleri vesilesiyle ister istemez sorunlar yumağı olan Elazığ’la ilgili sorunlar ve çözüm önerileriyle alakalı da kendileriyle fikir teatisinde bulunduk. Değerli başkanım bizleri hem ziyaret ettiler hem de bu ziyaretlerinde önemli bir müjde verdiler.  Günlerden beri Elazığ'da gerginliğe neden olan somun ekmek fiyatlarıyla alakalı devlet otoritesi ile sivil otoritesinin karşı karşıya gelmemesi adına bir uzlaştırıcı ve kanaat önderi olarak ekmek fiyatlarına ortak bir paydada buluşulmasını sağladı.  Alınan kararla hem esnaflarımız hem de vatandaşımız korundu. Bu anlamda çözüm bekleyen önemli bir probleminin çözümüne sunmuş olduğu katkılarından dolayı değerli başkanıma şükranlarımı sunuyorum” dedi.

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İdris  Alan, Kent Konseyi Başkanlığından sonra Fırat Havzası Gazeteciler Cemiyeti ile Fırat Gazetesini ziyaret eti.  Başkan Alan'dan Basın Ziyaretleri

Hayırlı olsun ziyaretine geldiklerini dile getiren Elazığ TSO Başkanı İdris Alan, “Kendilerine bir telefon kadar yakın olacağım. Elazığ’ın sorunları ve problemleriyle ilgili iş ve basın dünyası bir arada olduktan sonra çözemeyeceğimiz hiçbir problem yok. Başkan ve yönetim kurulu üyelerine yeni görevlerinde başarılar diliyorum” dedi.

Ziyaretlerinden dolayı teşekkür eden Başkan Serkan Gürtürk ise “İdris başkanımız ile her platformda birlikte çalışmaya hazırız. Kendisi göreve geldiği ilk günden bu güne başarılı çalışmalarıyla göz dolduruyor. Bu çalışmalarda birlikte hareket edeceğiz. Şehrin sorun ve sıkıntılarını çözüm aşamasına kavuşturacağız. El birliği ile şehrimizi daha iyi bir noktaya taşıyacağımızı ümit ediyorum. Ziyaretlerinden dolayı çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Başkan Alan'dan Basın Ziyaretleri