Başkan Alan, Gazetecilerle Buluştu

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası (ETSO) Yönetim Kurulu Başkanı İdris Alan, basın mensuplarına yönelik iftar programı düzenledi.

Başkan Alan, Gazetecilerle Buluştu

ETSO Başkanı İdris Alan, basın mensuplarıyla iftar programında bir araya geldi. İftar programında açıklamalarda bulunan Başkan Alan, basın mensuplarıyla daha sık bir araya geleceklerini belirtti.

Başkan Alan, Gazetecilerle Biraraya Geldi

"SİZLER BİZİM İÇİN ÇOK DEĞERLİSİNİZ"
Başkan Alan yaptığı açıklamada, “En son buluşmamız aday adaylığı açıkladığım zaman kahvaltı programında bir araya gelmiştik. O programda bunları ifade etmiştik Allah nasip eder Ticaret ve Sanayi odası Başkanlığını kazanırsam siz değerli basın mensuplarıyla defalarca bir araya geleceğiz, ilimizin sorunları ve problemleri hakkında istişareler yapacağız. Sizler bizim için çok değerlisiniz. Elazığ’ın sorunlarını, problemlerini, Elazığ’ın dertleriyle dertlenip gecesi gündüzü olmayan birbirinden değerli insanlarsınız. Sizleri böyle ramazan gününde hatırlamak yeterli değil bana göre her gün her dakika sizleri hatırlamak lazım. Bu vesileyle davetimi kırmayıp buraya geldiğinizden dolayı sizlere odam ve şahsım adına teşekkür ediyorum” dedi.

Başkan Alan, Gazetecilerle Biraraya Geldi