Başkan Ataş İle Yola Devam

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ömer İleri'nin katılım sağladığı 'Belediye Başkanları Aday Tanıtım Toplantısı' bugün yapıldı.

Başkan Ataş İle Yola Devam

AK Parti Elazığ Belediye Başkan Adayları tanıtım toplantısı bugün Ahmet Aytar Spor Salonunda yapıldı. 

ATAŞ İLE YOLA DEVAM
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ömer İleri'nin katılımıyla gerçekleşen toplantıda AK Parti'nin Belediye Başkan Adayları resmi olarak açıklandı. Buna göre Beyhan Belediye Başkan Adayı tekrardan Başkan Hüseyin Ataş oldu.Yaptığı başarılı çalışmalarla belde halkının büyük takdirini toplayan Başkan Ataş, partisinin adayı olarak çalışmalarına aralıksız bir şekilde devam edeceğini belirtti.

Başkan Ataş sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda; "İnşallah 31 Mart’ta da sizlerin desteğiyle ‘Yine, Yeniden Beyhan" dedi.

"YİNE, YENİDEN BEYHAN"
Başkan Ataş paylaşımında; "AK Parti Genel Başkan Yardımcımız Sayın Dr. Ömer İleri’nin katılımlarıyla büyük bir coşkuyla Belediye Başkanları Aday Tanıtım Toplantımızı gerçekleştirdik. İnşallah 31 Mart’ta da sizlerin desteğiyle ‘Yine, Yeniden Beyhan diyerek aynı inanç ve aşkla Beldemizi en güçlü şekilde Türkiye Yüzyılı’na hazırlayacağız.  Bu tarihi günde heyecan ve coşkularıyla bizleri yalnız bırakmayan kıymetli hemşehrilerime teşekkür ediyorum." ifadelerine yer verdi. 

Ataş İle Yola Devam