Başkan Demirbağ'dan Tepki!

Elazığ Şehir Meclisi Dönem Başkanı Vedat Demirbağ, dini değerleri aşağılayan sosyal medya paylaşımlarına tepki gösterdi.

Başkan Demirbağ'dan Tepki!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Elazığ Şehir Meclisi Dönem Başkanı Vedat Demirbağ, son günlerde üst üste yaşanan dini değerleri aşağılayan sosyal medya paylaşımlarına tepki gösterdi.

Başkan Demirbağ, öğrenci kılığındaki insanlıktan, eğitimden, öğretimden, ahlaktan ve dinden nasibini almamış bir grup öğrenciyi Yüce Kitabımız Kur'an-ı Kerim'i top yerine koyarak oyun oynaması ve bu durumu sosyal medyada paylaşacak kadar cüretkar tavırlarından dolayı nefretle kınadıklarını belirtti.

"YETKİLİLERİ GÖREVE DAVET EDİYORUZ"
Demirbağ, tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi; "Antalya'nın Serik ilçesinde eğitim kurumu olan bir lisede öğrenim gören öğrenci kılığındaki insanlıktan, eğitimden, öğretimden, ahlaktan ve dinden nasibini almamış bir grup öğrenciyi Yüce Kitabımız Kur'an-ı Kerim'i top yerine koyarak oyun oynaması ve bu durumu sosyal medyada paylaşacak kadar cüretkar tavırlarından dolayı nefretle kınıyoruz. Kutsal Kitabımıza yapılan bu saldırının sorumlularının ve onlara bu cesareti veren sistemin sorgulanması ve en ağır şekliyle cezalandırılması hususunda başta aileleri olmak üzere, okul ve milli eğitim yetkililerini göreve davet ediyoruz."