Başkan Doğdu 'Biz Bu Bozuk Düzeni Değiştireceğiz'

CHP İl Başkanı Yavuz Doğdu, Türkiye'yi yönetecek kadrolarının hazır olduğunu belirterek, seçime hazır olduklarını söyledi.

Başkan Doğdu 'Biz Bu Bozuk Düzeni Değiştireceğiz'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Yavuz Doğdu, vatandaşların ekonomik sıkıntılar içerisinde olduğunu söyledi.

Parti binasında il yönetimi ile birlikte basın açıklaması yapan Doğdu, elektrik ve doğalgaza gelen zamları eleştirdi.

DOĞDU: BİZ BU BOZUK DÜZENİ DEĞİŞTİRECEĞİZ
İl Başkanı Doğdu, “1 Temmuz itibariyle elektriğe yüzde 15, doğalgaza yüzde 12, sanayi kuruluşlarında kullanılan doğalgaza yüzde 20, LPG’ye 60 kuruş, öğrenci harçlarına ise yüzde 10 zam yapıldı. Son zamlarla birlikte sene başından belli elektriğe yüzde 22, doğalgaza yüzde 20 zam uygulanmış oldu. Tek adam rejiminin yürürlüğe girdiği günden bugüne elektrik faturalarına 8 kez, doğalgaz faturaları 13 kez zamlandı. İktidarın kurduğu bu bozuk düzen vatandaşa sadece açılık, işsizlik ve zam getirdi. Biz bu bozuk düzeni değiştireceğiz. Demokratik hukuk devletine son verip yerine şahsım hükûmetini koyanların kurduğu bu düzeni değişeceğiz” dedi.

Türkiye’yi yönetecek kadrolarının hazır olduğunu ifade eden İl Başkanı Doğdu, erken seçim beklediklerini söyledi.

İl Başkanı Doğdu, “Hiç kimsenin şüphesi olmasın tek adam rejimine son verip tek halkın iktidarını kuracağız. Halkı zenginleştirecek olan hayat pahalılığına son verecek olan güçlendirilmiş parlamenter demokrasiyi kuracağız. Vatandaşa hesap verme temelinde olan demokrasi ve hukuk devletini kurup kamu kaynaklarını halk yararına kullanacağız. Bu ülkede hep birlikte olduğu ve müreffeh bir yaşam süreceğiz. Biz hazırız Türkiye’yi yönetecek kadrolar açık” dedi.