Başkan Erdem 'Cumhuriyetin Bekçileriyiz'

Fırat Havzası Gazeteciler Cemiyeti (FHGC) Başkanı Semih Erdem, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı nedeniyle bir mesaj yayımladı...

Başkan Erdem 'Cumhuriyetin Bekçileriyiz'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

FHGC Başkanı Semih Erdem, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı nedeniyle yayımladığı mesajda;  Cumhuriyet’in ilanının 98. Yılını karşılamanın haklı gururunu yaşadıklarını belirterek bir kutlama mesajı yayımladı. Başkan Erdem, “Cumhuriyetimize dört elle sarılıp değerlerini daha da yüceltmek hepimizin ortak görevidir. Cumhuriyet ışığı ilelebet yanacaktır” dedi.

 “29 Ekim, bir doğuşun, bir devrimin, kısacası bir mucizenin yıldönümüdür” diyen FHGC Başkanı Semih Erdem; “29 Ekim bir mucizenin tarihidir. Türk Milleti’nin, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün önderliğinde Kurtuluş Savaşı’nı kazanarak, bunu Cumhuriyetle taçlandırdığı günün 98’inci yıldönümünü karşılamanın haklı gururunu yaşıyoruz” dedi.

CUMHURİYET’İN DEĞERLERİ İLE İLERLEYECEĞİZ!
Cumhuriyet ile önümüzün aydınlandığına dikkat çeken Başkan Erdem; “Cumhuriyet’in taşıdığı değerler ve ortaya koyduğu vizyon, bugün de, yarın da ışığımız olmayı sürdürecek. Modern, büyük, güçlü Türkiye idealini Cumhuriyetimiz ve onun değerleriyle birlikte elde etmek için verdiğimiz mücadeleyi topyekûn milletçe sürdürüyoruz ve sürdürmeye de devam edeceğiz” dedi.

“CUMHURİYET’İN BEKÇİLERİYİZ!”
Sözlerini sürdüren Başkan Erdem; “Millet hâkimiyetine dayalı benzersiz Cumhuriyet’i korumayı, onun kazanımlarının bekçisi olmayı sürdürüyoruz. Bu duygu ve düşüncelerle “Efendiler yarın cumhuriyeti kuruyoruz” diyen bir milletin torunları olduğum için gurur duyuyor, Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları ile şehitlerimizi rahmetle, gazilerimizi minnet ve şükranla anıyorum” ifadelerini kullandı. 

“CUMHURİYET; ATATÜRK’ÜN BU MİLLETE KAZANDIRDIĞI EN YÜCE ESERDİR!”
Ulu Önder Atatürk’ün, Cumhuriyeti; en büyük eseri olarak gördüğünü kaydeden Erdem; “Bu en anlamlı ve en özel günde Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları başta olmak üzere, bu aziz vatanın bütünlüğü ve bağımsızlığı için canlarını ortaya koyan tüm şehitlerimizi rahmet ve şükranla anıyor, milletimizin Cumhuriyet Bayramı’nı en içten dileklerimle kutluyorum. Ayrıca Cumhuriyetimize dört elle sarılıp değerlerini daha da yüceltmek hepimizin ortak görevidir. Cumhuriyet ışığı ilelebet yanacaktır” diyerek sözlerini noktaladı.