Başkan Irmak Mazbatasını Aldı

31 Mart yerel seçimlerinde Yeniden Refah Partisi'nden Sivrice Belediye Başkanlığını kazanan Ebubekir Irmak mazbatasını aldı.

Başkan Irmak Mazbatasını Aldı

Yeniden Refah Partisi’nden Sivrice Belediye Başkanlığını kazanan Ebubekir Irmak mazbatasını aldı.

Mazbatasını almaya Yeniden Refah Partisi İl Başkanı Ömer Ateş ve parti teşkilatlarının yanı sıra sevenleri ve destekçileriyle birlikte gelen Ebubekir Irmak, Elazığ Adliye Binası Seçim Kurulu’ndan mazbatasını alarak göreve başladı.

"SİVRİCELİ HEMŞEHRİLERİME TEŞEKKÜR EDİYORUM"
Mazbatasını aldıktan sonra Sivrice Belediyesi’ne giden Irmak, yerel seçimlerin adeta bir demokrasi şölenine döndüğünü belirterek şu ifadelere yer verdi;

‘’ Öncelikle 31 Mart Yerel Seçimlerinde bizleri sandıktan zaferle çıkaran, bizlere bu gururu yaşatan tüm Sivriceli hemşehrilerime teşekkür ediyorum. Bu büyük başarıyı hemşehrilerimizin teveccühüne ve sevgisine borçluyuz. Bayrak yarışında görevi devraldık. Milli Görüş Belediyeciliğini bilgi, birikim ve tecrübelerimizle harmanlayarak, canla başla çalışarak; Sivrice’mizi Türkiye’nin parlayan bir yıldızı haline getireceğiz. Siyasetimiz bu sorumluluğun bilincinde olarak kesintisiz hizmet anlayışımız olacaktır. Bizlerden desteklerini hiçbir zaman esirgemeyen, her zaman yanımızda olan Sivriceli hemşehrilerimize layık olabilmek için durmadan yorulmadan çalışmaya devam edeceğiz. Projelerimize en kısa zamanda başlayıp bu hizmetleri beş yılda Sivrice’mize kazandırmak istiyoruz.’’

Başkan Irmak Mazbatasını Aldı

"HER KESİMİN BAŞKANI OLACAĞIZ"
Konuşması sık sık tezahüratlar ve alkışlarla kesilen Ebubekir Irmak; ‘’Bugün itibariyle rozetimizi çekmecemize koyduk.  Bundan sonra her kesimim, her vatandaşımızın Belediye Başkanı olacağız. Bütün hemşehrilerimiz bilsin ki sadece bir grubun değil tüm Sivriceli vatandaşlarımızın emrinde, bütün Sivriceyi kucaklayarak çalışmalarımıza başlayacağız. Ötekileştirmeden, ayrışmadan, ayırmadan Sivrice’mize hizmet edeceğiz. Adil ve şeffaf bir yönetim ile hep birlikte çalışacağız, kapımız, telefonlarımız 24 saat esası ile tüm hemşehrilerimize açık olacaktır’’ dedi.

Başkan Irmak Mazbatasını Aldı