Başkan Işıkver'in 'Lider Bahçeli' Mesaisi

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli'nin 13 Kasım'da ilimize geleceğinin açıklanmasının hemen ardından teşkilat olarak miting hazırlıklarına başlayan MHP Elazığ İl Teşkilatı, Başkan Semih Işıkver'in öncülüğünde çalışmalarını aralıksız bir şekilde sürdürmeye devam ediyor...

Başkan Işıkver'in 'Lider Bahçeli' Mesaisi

MHP Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli'nin 13 Kasım'da ilimizde düzenleyeceği "2023’e Doğru Aday Belli Karar Net" temalı mitingine hazırlıklarına başlayan MHP Elazığ İl Teşkilatı, Başkan Semih Işıkver'in öncülüğünde çalışmalarını aralıksız bir şekilde sürdürmeye devam ediyor.

TABANDAN BAŞKAN IŞIKVER'E BÜYÜK MEMNUNİYET 
MHP grup toplantısında açıklanan miting programları arasında Elazığ'a gelecek olan Genel Başkan Devlet Bahçeli için mitinge davet programlarını sürdüren Başkan Işıkver, özellikle MHP'ye gönül vermiş eski partilileri ve dava arkadaşlarını davet etmesi parti tabanında büyük memnuniyet yaratıyor.

İl Başkanlığı görevine atandığı günden bu yana eski MHP'lileri ve küskün partilileri ziyaret etmeyi ihmal etmeyen Başkan Işıkver, bu davranışıyla da camia tarafından büyük takdir topluyor.

Gece geç saatlere kadar süren mitinge davet toplantılarının ardından sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımla dikkatleri üzerine çeken Başkan Işıkver' i teşkilat üyelerinin yanı sıra, Eski MHP'lilerde yalnız bırakmıyor.

İŞTE O PAYLAŞIM;
Başkan Işıkver, gece 11:00 sularında sosyal medya hesabından yaptığı "Teşkilat ayakta, Ülkücü ruh ayakta, Nabzımız ‘Lider Devlet Bahçeli’ diye atıyor." paylaşımıyla tüm MHP camiasının mitinge hazır olduğunu belirterek, 13 Kasım'da düzenlenecek olan mitinglerinin coşkulu bir şekilde geçeceğinin sinyalini de vermiş oldu.

Başkan Işıkver'in 'Lider Bahçeli' Mesaisi