Başkan Işıkver " Dünya Üzerindeki Bütün Türklerin Gününü Kutluyorum"

Milliyetçi Hareket Partisi Elazığ İl Başkanı Semih Işıkver, 3 Mayıs Türkçüler Günü dolayısıyla yayınladığı mesajında "dünya üzerindeki bütün Türklerin gününü kutluyorum" dedi.

Başkan Işıkver " Dünya Üzerindeki Bütün Türklerin Gününü Kutluyorum"
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Milliyetçi Hareket Partisi Elazığ İl Başkanı Semih Işıkver, 3 Mayıs Türkçüler Günü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.

Başkan Işıkver, 3 Mayıs Türkçüler günü dolayısıyla yayınladığı mesajında; "Milletimiz tarih boyunca sayısız var olma mücadelesi vermiştir. Varlığını, her defasında da ağır bedeller ödemiş olsa da, korumasını bilmiştir. Türk milletinin birliğinin, beraberliğinin ve bölünmez bütünlüğünün her daim savunucu olan bizler, her daim savunmaya devam edeceğiz." dedi.

Başkan Işıkver mesajında; "Türk milliyetçileri, yaşadıkları her zaman diliminde, bulundukları her ortamda, baskıya, zulme ve haksızlığa karşı gelmişlerdir. Sahip olduğu tarihi ve kültürel değerlere sahip çıkmış ve bu değerleri yaşatmayı görev bilmiştir. Milli menfaatlerin ön planda tutulmasında, millet ve vatan değerlerinin korunmasında geçmişte ne yapılmışsa, şu an ve gelecekte de yapmaya hazırız.
Türk milliyetçiliğinin büyük davasının kurucuları ve yılmaz savaşçıları olan başta Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere, Alparslan Türkeş, Hüseyin Nihal Atsız, Zeki Velidi Togan, Reha Oğuz Türkkan ve arkadaşlarını rahmetle anıyor dünya üzerindeki bütün Türklerin 3 Mayıs Türkçüler Günü’nü kutluyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum." ifadelerini kullandı.