Başkan Kangal İsrail'i Kınadı!

DEVA Partisi Elazığ İl Başkanı Av. Mehmet Kangal İsrail ordusunun Mescid-i Aksa'da gerçekleştirdiği hain saldırıları kınadı.

Başkan Kangal İsrail'i Kınadı!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Deva Partisi Elazığ İl Başkanı Mehmet Kangal İsrail’in yaptığı hain saldırıyı kınadı.

Kangal yaptığı açıklamada; Mescid-i Aksa’ya ve Müslümanlara yönelik saldırılarını sürdüren işgalci İsrail Devleti, masumları hedef alarak, tüm dünyanın gözü önünde Filistin halkına karşı büyük bir soykırım uygulamaktadır. Yayılmacı politikalarını sürekli devam ettiren ve Filistin Halkını yurdundan etme çabalarına hiçbir zaman son vermeyen İsrail Devleti, önceden de olduğu gibi bugün de bölgedeki sorunun kaynağıdır ve asla da çözümün bir parçası olmayacaktır.

Artık hangi milletten ve dinden olursa olsun bütün Dünya bu gerçeği görmeli ve zulmün durması zalimin engellenmesi amacıyla insanlık adına tek ses olmalıdır. Meşruluğunu kaybetmiş ve terörist bir devlet haline gelmiş İsrail'in ; yaşlı , çocuk,  kadın demeden devam ettirdiği ırkçı şiddetine bir an önce son vermesi ve şimdiye kadar işgal ettiği topraklardan geri çekilmesi amacıyla birlik olmaktan ve kınamaktan öte caydırıcı tedbirler almaktan başka çare kalmamıştır.