Başkan Özeren'den 19 Mayıs Mesajı

MÜSİAD Elazığ Başkanı Mehmet Özeren, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla yazılı bir mesaj yayımladı.

Başkan Özeren'den 19 Mayıs Mesajı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

MÜSİAD Elazığ Şube Başkanı Mehmet Özeren yayınladığı mesajında, "19 Mayıs,  işgal kuvvetlerinin esaretine boyun eğmeyen, hürriyetinden vazgeçmeyen Aziz Milletimizin Gazi Mustafa Kemal  önderliğinde verdiği İstikbal- İstiklal mücadelesinin ilk adımıdır." dedi.

Başkan Özeren mesajında; "19 Mayıs 1919’da Samsun’da yakılan istiklal meşalesi Amasya, Sivas ve Erzurum’dan geçerek elden ele, dilden dile tüm vatan sathına yayılmıştır. Milletimizin özverisi ve hürriyete olan inancı ile birleşerek Kurtuluş Savaşı’nın kazanılmasını ve Türkiye Cumhuriyeti’nin kurulmasını sağlamıştır. Bu aziz topraklar, ecdadımızın canları pahasına gösterdiği olağanüstü ve onurlu mücadele ile vatan olmuştur" dedi. Bu duygu ve düşüncelerle, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal ve silah arkadaşlarını bir kez daha saygı ve rahmetle anıyor, başta gençlerimiz olmak üzere değerli Elazığ halkının ve Aziz Milletimizin 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı'nı kutluyorum." ifadelerini kullandı.