Başkan Şerifoğulları Hüda Par İl Başkanlığını Ziyaret Etti

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, HÜDA PAR Elazığ İl Başkanı Yasin Kavaklı'yı parti binasında, beraberindeki heyetle birlikte ziyaret etti.

Başkan Şerifoğulları Hüda Par İl Başkanlığını Ziyaret Etti
TAKİP ET Google News ile Takip Et

HÜDA PAR İl Başkanlığında gerçekleşen görüşmede; şehrin gelişmesine dair yapılabilecekler konuşulurken her iki taraf da görüşmeden gayet memnun kaldıklarını ifade etti.

ŞERİFOĞULLARI: GÜZEL İŞLERDE BİZİM YANIMIZDA OLACAĞINI ÇOK İYİ BİLİYORUZ
Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, “Ben kıymetli başkanıma ve yönetim kuruluna bizleri ağırladıklarından dolayı kendilerine teşekkür ediyorum. Şükranlarımı sunuyorum. Güzel bir istişare toplantısı güzel bir ziyaret. 24 ay içerisinde elazığ belediyesi olarak görev süremiz içerisinde yapmış olduğumuz çalışmayı anlatmak aynı zamanda da geriye kalan görev süremiz boyunca da ilimizin kalkınması daha müreffeh bir şehir haline gelebilmesi adına yapabileceğimiz projelerle ilgili istişare etmek üzere bir aradayız. HÜDA PAR başkanımız ve yönetim kurulu’nun her zaman doğrunun haklının yanında olduğunu biliyoruz. Yapacağımız güzel işlerde bizim yanımızda olacağını çok iyi biliyoruz” dedi.

ŞERİFOĞULLARI: BUGÜNE KADARKİ YOL YÜRÜYÜŞLERİ BİZLERİ MEMNUN ETMİŞTİR
Başkan Şerifoğulları, “Ve aynı zamanda da ilimize bilinçli bir şekilde hata yaptığımız takdirde de bizi en fazla eleştirecek siyaset teşkilatin bu teşkilat olduğunu da çok iyi biliyoruz. Bu anlamda hem seçim öncesi bizlerle birlikte şehrin menfaatleri doğrultusunda hareket etmeleri ve seçimden sonraki süreçte de ilin menfaatleri doğrultusunda yapmış oldukları eylemler açıklamalar bugüne kadarki yol yürüyüşleri bizleri memnun etmiştir. Bundan sonraki süreçte de istişare noktasında ilimizin menfaatleri doğrultusunda önerilerine istişarelerine sonuna kadar açık olacağımızı ben buradan bir kere daha ifade etmek istiyorum.  HÜDA PAR başkanımız ve yönetim kurulu bizleri ağırladıkları için teşekkür ediyorum” diye ifade etti.
KAVAKLI: HALKIMIZIN FAYDASINA OLABİLECEK ÇALIŞMALARDA HÜDA PAR OLARAK DESTEKÇİ OLACAĞIZ HÜDA PAR İl Başkanı Yasin Kavaklı ise bu ziyaretin kıymetli bir ziyaret olduğunu ifade ederken, “Bugünkü ziyaretinde bizi, partimizi, üyelerimizi ve yönetim kurulumuzu bilgilendirmeleri son derece kıymetlidir. Açıkçası bizim açımızdan faydalı bir ziyaret oldu. Başkanımızın seçim sürecinde vermiş olduğunuz vaatleri yakinen takip ediyoruz. Ve adım adım bu projelerine vaatlerine yaklaştığını da görüyoruz. Bu konuda başkanımıza teşekkür ediyoruz. Belediye başkanımızın yapmış olduğu çalışmalarda Elazığ'ın ve halkımızın faydasına olabilecek bütün çalışmalarda HÜDA PAR olarak destekçi olacağımızı bir kez daha ifade etmek istiyorum. Tekrardan belediye başkanımıza ve beraberindeki heyete teşekkür etmek istiyorum. Allah yar ve yardımcıları olsun.” dedi.