Başkan Şerifoğulları Konuştu!

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, son günlerde kamuoyunda konuşulan Elazığ Belediyesinin elektrik borcunu ödeyemediğinden dolayı kredi çekerek ödendiği iddialarına cevap verdi.

Başkan Şerifoğulları Konuştu!

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, Kanal Fırat - Kanal E Televizyonlarından canlı olarak yayınlanan ve başarılı gazeteci Kanal Fırat TV Genel Yayın Yönetmeni Zeki Akbıyık'ın sunduğu Gündem programına konuk oldu.

Başkan Şerifoğulları programda son günlerde Elazığ Kamuoyunda sıkça konuşulan Elazığ Belediyesinin elektrik  borcunu ödeyemediğinden dolayı kredi çekerek ödendiği iddialarına cevap verdi.

KREDİ ÇEKMEDİK!
Şerifoğulları bu iddanın doğru olmadığını belirterek konuya açıklık getirdi. Programda başarılı gazeteci Zeki Akbıyık'ın sorularını cevaplayan Şerifoğulları, Elazığ Belediyesinin elektrik borcunun kredi çekilerek ödenmesi iddialarının doğru olmadığını ifade ederek; " Biz sadece bu konuda belediye meclisi toplantısında arkadaşlarımızdan yetki aldık ama kredi çekmedik. Bunu sadece elimizde bu kararın olması için yetki aldık. Altını çizerek ifade ediyorum ki Elazığ Belediyesinin elektrik borcu için herhangi bir yerden kredi çekmedik, sadece meclisimizden yetki kararı aldık.Yarın çeker miyiz? Allah bilir." dedi. 

EBUAŞ'IN BORCUNU AÇIKLADI!
Öte yandan Başkan Şerifoğulları, belediye bünyesinde bünyesinde bulunan EBÜAŞ şirketinin 2019 yılında yaklaşık 15 milyon 937 bin avro borcu devraldıklarını ama şu anda ise bu borcun 10 milyon 705 bin olduğunu belirtti. 

Başkan Şerifoğulları Konuştu!