Başkan Şerifoğulları'ndan Elazığspor Resti!

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, katıldığı canlı yayın programında konu Elazığspor'a gelince kulüp başkanı Selçuk Öztürk'e restini çekerek 'Ben çok net konuşmayı severim. Bu başkanın bu tavrıyla ben bu saatten sonra Elazığ Belediyesi'nin tek kuruşunu Elazığspor'a vermeyeceğim.' dedi.

Başkan Şerifoğulları'ndan Elazığspor Resti!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Haber: Erhan Bahçeci 

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, Kanal 23, Kanal Fırat ve Kanal E Televizyonlarının ortak canlı yayınında önemli açıklamalarda bulundu.

Usta gazeteciler Zeki Akbıyık ve Arif Çakmak'ın sorularını içtenlikle cevaplayan Başkan Şerifoğulları Elazığsporla ilgili sorulan sorulara da cevap verdi.

Her fırsatta Elazığspor'a büyük destekler verdiğini ifade eden Başkan Şerifoğulları, "Elazığspor bizim göz bebeğimiz, Elazığspor bizim aşkımız. Tabi bizde aynı şeyleri söyleyeceğiz. Elazığspor bizim göz bebeğimiz, Elazığspor bizim aşkımız" dedi. 

Elazığspor'a yaklaşık 10 milyon TL tutarında desteklerinin olduğunu belirten Başkan Şerifoğulları, üzerine düştüğü görevin daha fazlasını yaptığını kaydetti.

"BAŞKANIN O SÖZLERİ SARFETMESİ BENİ ÜZMÜŞTÜR"
Elazığspor Kulüp Başkanı Şelçuk Öztürk'ün "bu kulübü düşüren Şahin Şerifoğullarıdır" sözüne de cevap veren  Başkan Şerifoğulları "Geldiğimiz günden beri Elazığspor’a destek vermişiz. Elazığspor gerçekten de bizim aşkımız, sevdamız, göz bebeğimiz. Elazığ’ın en büyük reklam kaynağı. Tanıtım noktasında hem ulusal hem uluslararasındaki en önemli argümanı Düşmüş olduğu bu durum bizim canımızı acıtıyor. Biz bu kadar gayret sarf ederken, Elazığspor’un sorunlarına çözüm ararken bizim kapımıza geldiklerinde biz çözüm ararken son maçta ikinci golle birlikte başkanın onları söylemesi bizi üzdü." dedi.

"BU SAATEN SONRA ELAZIĞ BELEDİYESİNİN TEK KURUŞUNU VERMEYECEĞİM"
Sarfedilen sözlerden dolayı Elazığ Belediyesi olarak tek kuruşunu dahi Elazığspor'a vermeyeceklerini ifade ederek, Elazığspor Kulübü Başkanı Selçuk Öztürk'e resti çeken Başkan Şerifoğulları; "Ben çok net konuşmayı severim. Bu başkanın bu tavrıyla ben bu saatten sonra Elazığ Belediyesi’nin tek kuruşunu Elazığspor’a vermeyeceğim. Taraftar grupları diyebilir kardeşim babanın parasını mı veriyorsun. Ben babamın parasından daha kıymetli olan fakir fukaranın parasını veriyorum. Bu saatten sonra tavrım nettir. Bu saatten sonra devam edebilirler. Sizin paranıza ihtiyacımız yok diyebilirler. . Kendi parasını kurtarabilmek için. Elazığspor’un yaşatılması noktasında parasını kendisi getirir koyar. Transfer tahtasını açar, Elazığspor kurtulur. Bizim derdimiz ne Elazığspor yönetimini almak. Ne bizim derdimiz meclis üyelerimizden birisi gitsin istediğimiz gibi at koşturalım değil. Bizim derdimiz Elazığpsor’un yaşaması. Kesinlikle yaşaması lazım. Bizim gönlümüz bu şekilde. Dünde bugünde yarında biz gerekli desteği vermeye hazırız. Bu şehir büyük bir şehir. Bu cenazeyi ortadan kaldıracak güce de sahiptir. Bu ortam oluşursa biz Elazığ Belediyesi olarak primini de yemeğini de veririz. Ama kimsenin eline götürüp fakirin garibin hakkı olan 10 milyon TL’yi vermeyiz. Yine kimsenin eline parayı direk vermedik. Deplasman parası bellidir. Sporcuya prim dedik, sporcuya verdik. Elektrik parasını verdik. Personelin maaşlarını ödedik. Bu şekilde biz yine yardım ederiz. Bu şekkilde biz valimizle oturup istişare edeceğiz." dedi.