Başkan Şerifoğulları'ndan, Türkiye'de Bir İlk Olan Sokağa Destek!

Türkiye'de bir ilk olma özelliği taşıyarak, Elazığ'ın Palu ilçesinde bulunan ''Hanımlar Sokağı''nın asfaltlanması ile peyzaj çalışmalarının yapılması sözünü veren Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları sözünü tuttu...

Başkan Şerifoğulları'ndan, Türkiye'de Bir İlk Olan Sokağa Destek!

Elazığ'ın Palu ilçesinden bulunan ve Türkiye'de bir ilk olma özelliğini taşıyan, "Hanımlar Sokağı"nın asfaltlanması ve peyzaj çalışmaları için söz veren Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları sözünü tuttu.

Türkiyede'de bir olma özelliğiyle 2019 yılında Palu Belediyesi tarafından yaptırılan ve ilçede ki kadın girişimcilerin hizmetine sunulan Hanımlar Sokağının yenilenmesi ile peyzaj çalışmaları için destek sözü veren Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları'nın talimatıyla çalışmalara başlanıldı.

Mimari estetiğiyle dikkatleri üzerine çeken, içerisinde 30 adet dükkanın bulunduğu ve işletmelerini Palulu kadınların yaptığı Hanımlar Sokağında, Elazığ Belediyesi ekipleri ilk etapta sıcak asfalt dökümüne başlayarak, ardından zemin sıkıştırma ve peyzaj çalışmalarını yapacak.

Başkan Şerifoğulları'ndan Türkiye'de Bir İlk Olan Sokağa Destek!

"BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI'NA TEŞEKKÜR EDİYORUZ"
Yapılan çalışmalardan ötürü Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları'na teşekkür eden Palulu Kadın Girişimciler yaptıkları açıklamada;  "iki yıldır sokağın bakımsız hali bizleri çok üzmekteydi. Bakımsızlıktan ve ilgisizlikten dolayı müşteriler dükkanlarımıza gelmiyor ve iş yapamıyorduk. Yapılan bu güzel çalışma ile inşallah sokağımız yeniden eski günlerine kavuşur. Bizlere destek olan ve biz bayanların isteğini kırmayarak sokağımızın yenilenmesi çalışmalarını başlatan Elazığ Belediye Başkanımız Şahin Şerifoğulları'na çok teşekkür ediyoruz" ifadelerini kullandılar. 

"HER ZAMAN KADINLARIMIZIN YANINDAYIZ"
Elazığ Belediyesi olarak ilimizdeki kadın girişimcilerin her zaman yanında olduklarını belirten Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları; "yapılan çalışmalardan sonra Palu'da ki kadınlarımızın işlettiği sokak inşallah daha güzel hale gelecektir. Palu'muza ve kadınlarımıza hayırlı olsun" dedi. 

Başkan Şerifoğulları'ndan Türkiye'de Bir İlk Olan Sokağa Destek!