Başkan Şerifoğulları "Kırk Gürsel Erol, Bir Ramazan Gürgöze'nin Tırnağı Etmez"

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, Kanal Fırat Televizyonunda yayınlanan ve Zeki Akbıyık'ın sunduğu 'Gündem' programına konuk oldu. Başkan Şerifoğulları programda 'Kırk Gürsel Erol, Bir Ramazan Gürgöze'nin Tırnağı Etmez' dedi.

Başkan Şerifoğulları &quotKırk Gürsel Erol, Bir Ramazan Gürgöze'nin Tırnağı Etmez"
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, Kanal Fırat Televizyonunda yayınlanan ve Zeki Akbıyık’ın sunduğu “Gündem” programının canlı yayın konuğu oldu. 

Başkan Şerifoğulları, programda Belediye Başkanı seçildiği günden bu yana yaptığı çalışmalar ile yapılacak olan projeler hakkında bilgiler verdi. 

“En Şeffaf İmar Planı Çalışması”
Şerifoğulları, Elazığ’ın gündeminde önemli bir konu olan imar değişikliği ile ilgili yapılacak çalışmalar konusunda Türkiye’de 81 ilde yapılan imar planı içerisinde en şeffaf en açık çalışması olduğunu ifade etti.

Şerifoğulları, CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol’un imar rantı ile ilgili iddialarına da cevap  vererek “İmar ranttır, ranttan kasıt vatandaşa verilen ranttır, bu rantı başkasına vermeyeceksin, birinin parselini atlayıp, birine rant verirsen burada sıkıntı. O gün biz mecliste gergin olduğumuzda bizi ranttan dolayı suçlamadı, şehirde de hiç kimse bizi suçlayamadı, sadece rantla ilgili konuşan Gürsel Erol. Behçet Susmaz’da konuştuğunda rantla ilgili tek bir kelime söylememiş, CHP’den Cafer Bey rantla ilgili konuşmamış. Sadece imarla ilgili konuştular. Binlerce şükürler olsun, biri çıkıp burada çıkıp şu yapılmadı” dedi.

“Gürsel Erol, Ramazan Gürgöze’nin Tırnağı Etmez”
Başkan Şerfioğulları, “Konuşmasında siyasi fitne de var. Benim İl başkanımın ismini de ağzına alıyor. Ramazan Bey’den görüş alınmadı mı sen bunları bırak, sen partine gidemiyorsun, sen il başkanını ihraç etmek istemişsin, Kırk Gürsel Erol, bir Ramazan Gürgöze’nin tırnağı etmez.” dedi.