Başkan Tüver Çalışmalarına Hızlı Başladı

AK Parti Kadın Kolları Başkanlığına kısa bir süre önce atanan Başkan Burcu Tüver, teşkilat çalışmalarına hızlı bir şekilde başlayarak, Elazığ'da 41 mahallede başlattıkları sandık çalışmasını tamamladıklarını ve partilerine yeni üyeler kattıklarını söyledi.

Başkan Tüver Çalışmalarına Hızlı Başladı

Geçtiğimiz aylarda AK Parti Elazığ Kadın Kolları İl Başkanlığına atanan Burcu Tüver, çalışmalarına hızlı başladı.

Atandığı günden bu yana çalışmalarını aralıksız bir şekilde sürdüren Başkan Tüver, 2023 seçimlerine yönelik başlattıkları "sandık esaslı seçim çalışması" kapsamında ilimizde 41 mahallede sandık çalışmalarını bitirdiklerini açıkladı.

Başkan Tüver Çalışmalarına Hızlı Başladı

"SANDIK ÇALIŞMALARIMIZ TAMAMLANDI"
Bu kapsamda AK Parti Elazığ İl Başkanı Şerafettin Yıldırım ile Kadın Kolları Başkanı Burcu Tüver, her mahallede "1 No'lu sandıkta" oy kullanacak kadın seçmenler ve teşkilat mensupları bir araya geldi. Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Başkan Tüver, 41 mahallede sandık çalışmalarını tamamladıklarını söyleyerek; AK Kadın Elazığ olarak “2023'e doğru kırk yıl hatır bırakmaya geldik" adlı projeyi de başlattıklarını belirtti.

"40 YIL HATIR BIRAKMAYA GELDİK"
Başlattıkları projeyle ilgili bilgiler veren Başkan Tüver, “AK Kadın Elazığ ekibi olarak “2023'e doğru kırk yıl hatır bırakmaya geldik" sloganlarıyla hafta sonu sahadaydık. Sahaya gittiğimizde kahvelerimizi aldık vatandaşlarımızın evlerine girdik. Cumhurbaşkanımızın selamlarını ileterek 40 yıl hatır bırakmaya geldik dedik. Kahvelerimizi içtik ve hanelerimizden ayrılırken de vatandaşlarımızın ağızlarından çıkanlar ise nice 41 yıl görmek dileğiyle inşallah temennileri ile yanlarından ayrıldık. Sahada çok güçlü dönüşler alıyoruz. Vatandaşlarımız ile hem hal olmak hasbihal etmek onların gönüllerine dokunmak inanın çok mutlu ediyor onları. Bizi çok mutlu eden konulardan biri de Cumhurbaşkanımız ve genel başkanımıza olan teveccühleri. Partimize olan teveccühleriydi” dedi.

Başkan Tüver Çalışmalarına Hızlı Başladı