Başkan Yıldırım 'Büyük Kongremiz Hayırlı Olsun'

AK Parti Elazığ İl Başkanı Şerafettin Yıldırım, 7. Olağan Büyük Kongre'nin Çarşamba günü gerçekleştirileceğini anımsatarak, partilerinin 2023, 2053 ve 2071 vizyonlarına ışık tutacak kongrenin hayırlı olması temennisinde bulundu.

Başkan Yıldırım 'Büyük Kongremiz Hayırlı Olsun'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

AK Parti Elazığ İl Başkanı Şerafettin Yıldırım, partilerinin 7. olağan büyük kongrelerinin 24 Mart 2020 Çarşamba günü yapılacağını belirtti. 

Ankara Spor Salonu’nda Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla gerçekleştirilecek olan AK Parti 7. Olağan Büyük Kongrenin “Türkiye İçin Güven ve İstikrar” sloganıyla yapılacağını anımsatan Başkan Yıldırım; “Salgın nedeniyle kongremize yurt dışından konuk çağrılmayacak. Kısıtlı sayıda sivil toplum kuruluşu temsilcisi, engelli ile gazi ve şehit yakınları kongremize davet edildi.” dedi. 

"AK PARTİ, TÜRK SİYASİ TARİHİNE DAMGA VURMUŞTUR"
14 Ağustos 2001’de kurulduktan 15 ay sonra girdiği ilk genel seçimde iktidara gelen AK Parti’nin Türk siyasi tarihine damga vurduğunun altını çizen Yıldırım; “19 yıllık iktidarımız döneminde üçü olağanüstü altısı olağan olmak üzere 9 kongre gerçekleştirdik. 2019 yılı Aralık ayında başlayan 7. Olağan Kongre sürecimiz, pandemi sebebiyle bir süre ara verildikten sonra yeniden başladı. Biz de bu süreçte, il, ilçe ve beldelerimizde kongrelerimizi yaparak 7. Olağan Kongremizin hazırlıklarını Elazığ İl Teşkilatı olarak tamamladık." dedi. 

"KONGREMİZ HAYIRLI OLSUN"
Başkan Yıldırım açıklamasında; "Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’ın 2023 seçimlerine yönelik bir manifesto da açıklayacağı kongremizi ilk günkü aşkla ve coşkuyla gerçekleştireceğimize inanıyor, kongremizin, ülkemize, şehrimize ve teşkilatlarımıza hayırlı olmasını temenni ediyorum” ifadelerini kullandı.