'Başkanımız Her Zaman Spora Destek Olmuştur'

Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Genel Başkanı Mustafa Gür, Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları'nın Elazığ amatörüne her zaman destek olduğunu belirterek, Elazığ Belediyesinden amatör spora sağlanan maddi katkıların kulüplere adil bir şekilde dağıtıldığını söyledi.

'Başkanımız Her Zaman Spora Destek Olmuştur'

Elazığ Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Mustafa Gür, Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları ve Elazığ Belediyesi tarafından amatör kulüplere yapılan yardımları kamuoyuyla paylaştı. Başkan Mustafa Gür, Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’nın Elazığ Amatörüne her daim destek olduğunu kaydetti.

"BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI HER ZAMAN DESTEKÇİMİZ OLMUŞTUR"
Başkan Gür, yaptığı açıklamada,  “Elazığ Belediye Başkanımız Sayın Şahin Şerifoğulları’nın talimatlarıyla son iki sezonda Elazığ Belediyesi tarafından amatör takımlarımıza dağıtılmak üzere toplam 900 bin TL nakdi yardım sağlanmıştır. Bu doğrultuda 2021-2022 sezonu için 300 Bin TL, 2022-2023 sezonu için ise 600 Bin TL 20 Ocak 2023 tarihinde Federasyonumuzun hesabına gönderilmiştir. Şeffaf bir anlayışla yönettiğimiz Elazığ Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu olarak sağlanan nakdi yardımı her sezon adil bir şekilde kulüplerimize dağıtmaktayız. Sporun ve sporcunun yanında yer alan ve sporcu kimliğiyle şehrin sporuna her daim destek olan Belediye Başkanımız Sayın Şahin Şerifoğulları’na desteklerinden dolayı teşekkür ediyoruz” sözlerine yer verdi.