Baskil'de Öğrencilere Kitap Desteği

Adaylığı sürecinde eğitimi ve öğrencileri ön planda tutan Baskil Belediye Başkanı Tuncer Turus verdiği sözleri yerine getiriyor. ilçede eğitim gören öğrencileri okullarında ziyaret eden Başkan Turus yaz tatili öncesi öğrencilere kaynak kitap seti hediye etti.

Baskil'de Öğrencilere Kitap Desteği

Adaylığı sürecinde eğitimi ve öğrencileri ön planda tutan Baskil Belediye Başkanı Tuncer turus verdiği sözleri yerine getiriyor.

Başkan Turus İlçede eğitim gören öğrencileri okullarında ziyaret etti. Öğretmen ve öğrencilerle bir araya gelerek sohbet eden ve talepleri dinleyen Turus’un birde öğrencilere sürprizi vardı.

Başkan Turus yaz tatili öncesi öğrencilerin eğitimine katkı sağlaması üzere kaynak kitap seti hediye etti.

Whatsapp Image 2024 05 21 At 15.30.50

Ziyaretin ardından değerlendirmelerde bulunan başkan Turus, "Temel, sosyal ve üretken belediyecilik anlayışı ile birçok projeyi hayat geçirerek ilçeyi farklı bir noktaya taşımak en büyük amacımızdı. Göreve geldiğimiz günden bu yana öğrencilerimize ve gençlerimize eğitim desteği sözümüz vardı. Bu doğrultuda bugün ilçemizde bulunan okullarımızı ziyaret ederek, Kıymetli Öğrencilerimize yaz tatiline girmeden önce kaynak kitap seti hediye ettik. Ülkemizin yarınları olan gençlerimize, eğitimleri süresince katkı sağlamayı görev kabul ediyoruz. Şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonra da gençlerimizin yanında olacağız, her türlü desteği vereceğiz. Öğrencilerimize ne kadar iyi şartlar sunarsak, başarıları da o kadar büyük olur. Bizler her zaman öğrencilerimizin yanındayız. Sınava girecek öğrencilerimize şimdiden üstün başarılar diliyorum.” dedi.

Whatsapp Image 2024 05 21 At 15.30.50 (1)