Baskilliler Derneğinde Başkanlığa Aygün Çam Seçildi

Merkezi Elazığ'da bulunan Baskilliler Derneği olağanüstü genel kurul toplantısı yapıldı. Gerçekleşen genel kurulda ülkemizin başarılı Türk Halk Müziği sanatçılarından Aygün Çam, derneğin yeni başkanı seçildi.

Baskilliler Derneğinde Başkanlığa Aygün Çam Seçildi

Elazığ Baskilliler Derneği’nde olağanüstü genel kurul toplantısı yapıldı. Genel kurulda mevcut başkan Prof. Dr. Naim Aslanmirza aday olmadı. 

"İLÇEMİZ ADINA HAYIRLARA VESİLE OLSUN"
Genel kurulda konuşan eski başkan Aslanmirza, "Derneğimizin kuruluşundan bugüne kadar kurucularına üyelerine ve hakkın rahmetine kavuşan üyelerimize Allah'tan rahmet dilerek sözlerime başlıyorum.  Gönüllü bir sivil toplum kuruluşu olan Elazığ Baskilliler Derneği ilçenin ilin bölgenin ve ülkenin her türlü sorunun çözümü için yönetim olarak hep birlikte hareket ettik.  Bugünkü gerçekleştirilen olağanüstü genel kurulun hedefi genç ve dinamik göreve gelen arkadaşlarımıza fırsat oluşturmak ve bu oluşumu desteklemektir. Yapılan bu seçimin ilçemiz ve memleketimiz adına hayırlara vesile olmasını diliyorum” dedi.

BAŞKANLIĞA, BAŞARILI SANATÇI AYGÜN ÇAM SEÇİLDİ
Konuşmaların ardından gerçekleşen seçim sonucunda ülkemizin başarılı Türk Halk Müziği sanatçılarından, Elazığlı hemşehrimiz Aygün Çam, derneğin yeni başkanı oldu.