'Ben Verdiğim Sözü Tutarım'

Milliyetçi Hareket Partisi Elazığ Milletvekili Aday Adayı Nurettin Bahçeci, önemli açıklamalarda bulunarak 'Aday adayı olduğumuzda 21 arkadaşımızla bir araya geldik. Yemin ettik söz verdik. Listenin neresinde olursak olalım kırılmayacağız, küsmeyeceğiz, birimizde bir 21' imizde biriz. Listede yer almayan arkadaşlarımız listenin 1'cisi gibi çalışacağız dedik. Ben verdiğim sözü tutar yeminime sadık kalırım.' dedi.

'Ben Verdiğim Sözü Tutarım'

MHP Elazığ Milletvekili Aday Adayı Nurettin Bahçeci açıklamalarda bulunarak; "Aday adayı olduğumuzda 21 arkadaşımızla bir araya geldik. Yemin ettik söz verdik. Listenin neresinde olursak olalım kırılmayacağız, küsmeyeceğiz, birimizde bir 21’ imizde biriz." dedi.

"YEMİNİME SADIK KALIRIM"
Listede yer almadığını ama listenin 1. ci sırası adayı gibi çalışacağını söyleyen MHP'li Milletvekili Aday Adayı Bahçeci; "Listede yer almayan arkadaşlarımız listenin 1’cisi gibi çalışacağız dedik. Ben verdiğim sözü tutar yeminime sadık kalırım. Listede yer alan birbirinden değerli arkadaşımla birlikte Cumhur İttifakının lideri olan Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın tekrar seçilmesi, MHP 'yi de Elazığ’da 1. Parti olması için var gücümle çalışacağım." dedi.

"BU SEÇİM; HİLAL İLE HAÇ'LININ SEÇİMİ"
Cumhur İttifakının kazanması için elinden gelen tüm gayreti göstereceklerini ifade eden Bahçeci, bu seçimin hilal ile haç'lının seçimi olduğunu belirterek; "Bu seçim yerel bir seçim değil genel ve önemli bir seçimdir. Bu seçim;  küresel güçler ile kadim Türk devletinin seçimidir. Milli ve Manevi değerleri kendine ilke edinen hiç bir Türk vatandaşı küresel ve emperyal gücün ve onların işbirlikçilerinin yanında olmaz, olamaz... Onların yanında olmamak yetmez. Onların emellerini gerçekleştirecek hiç bir tertibin için de olmaz. Cumhur ittifakını zayıflatacak hiç bir eylemin içinde de olmaz olamaz.  Var gücüyle milli ve yerli olan siyasetin içinde olur, destek verir. Secadesini; pis ayakları altInda kirleten haçlı uşaklarını sandığa gömer. " dedi.

MHP'li Aday Adayı Bahçeci açıklamasında şu ifadelere yer verdi;
"Ben listede yokum yada istediğim aday listede yok bu yüzden kırıldım, küstüm, ben yoksam veya istediğim aday yoksa ben de  yokum , yokuz deme hakkı da yoktur. Muhalefetin safında olmaya hakkı olmadığı gibi milli ittifaktan ayrılıp bağımsız aday olma hakkı da yoktur. Birlikte Rahmet ayrılıkta azap vardır. Allah rızası için silkelenip Kendimize gelelim."

"HİLAL'İN GÖLGESİNDE SAF TUTANLARA SELAM OLSUN"
"Devleti yıkmaya, milleti bölmeye, vatani işgal etmeye çalışan emperyal güçlülerin muhalefeti nasıl bir araya getirdiğini onlara ne denli maddi ve manevi destek olduklarını, algı oluşturduklarını  görelim.
Gelişen büyüyen çağ  atlayan Türk dünyası ve ümetin lideri olan Türkiye’yi nasıl sindirmeye çalıştıklarını görelim ... Darbe girişimi ile başaramadıklarını ekonomik saldırılarla devam ettiler. Olmadı, tutmadı. Gelişen ve bölgesinde oyun kuran bu ülkeyi egemenliklerine almaya, kukla bir hükümet kurdurarak kendilerine bağlı, emre amade bir hükümet kurmak için 6+pkk li masayı nasıl kurduklarını niçin kurduklarını görelim... Keşke muhalefet milli bir muhalefet olsaydı. Keşke emperyal güçlerin emir ve talimatları ile kurulan bir muhalefet olmasaydı.  Keşke milli ve yerli olan cumhur ittifakın karşısına  milli bir siyaset güderek rakip olsalardı. Adına millet ittifakı denilen muhalefet yerli de değil milli de değildir. Bunu görelim. Özetle: Haçlı ve hilal seçiminde hilalin gölgesinde saf tutanlara selam  olsun."

'Ben Verdiğim Sözü Tutarım'