'Birçok Projeyi Hayata Geçireceğiz'

Kültür Mahallesi Muhtar Adayı Gülşah Altaş, Kanal Fırat Televizyonunda yayınlanan 'Seçime Doğru' porgramının canlı yayın konuğu oldu.

'Birçok Projeyi Hayata Geçireceğiz'

Kültür Mahallesi Muhtar Adayı Gülşah Altaş, Kanal Fırat Televizyonunda yayınlanan ve Batuhan Baskal’ın hazırlayıp sunduğu “Seçime Doğru” programının konuğu oldu. Altaş programda yürüttüğü çalışmalar hakkında bilgiler verdi.

"MAHALLE KÜLTÜRÜNÜ YENİDEN YAŞATACAĞIZ"
Yaklaşık 4 aydan beri seçim çalışmalarını yoğun şekilde yürüttüğünü ifade eden Kültür Mahallesi Muhtar Adayı Gülşah Altaş, 31 Mart akşamı mahalle sakinlerinin vereceği yetkiyle şehrin en eski mahallelerinden olan Kültür’de dayanışma ve kaynaşma örneğinin sergileneceğine dikkat çekti.

Seçim sonrası gerçekleştirecekleri projelere de değinen Altaş, yeni dönemde bir çok güzelliğin hayat bulacağına dikkat çekti.

MAHALLEMİZDE YENİ PROJELER HAYAT BULACAK 
Gazeteci Gülşah Altaş, seçim sonrası göreve seçilmesiyle yeni projelerin bir bir hayata geçirileceğini kaydederek, mahallede spor kulübü kurulması, güvenlik kameraları, yeni park alanları, semt sahaları, kütüphane, yolların onarımı, kentsel dönüşüm gibi bir çok hizmetin hayata geçirilmesi adına gün saydıklarını sözlerine ekledi.

'Birçok Projeyi Hayata Geçireceğiz'