Bizmişen TOKİ Konutlarının Teslim Edileceği Tarihler Belli Oldu

Elazığ'da meydana gelen 6,8 büyüklüğündeki depremin ardından Bizmişen Mevkii'nde yapımına başlanılan, 14 Ocak tarihinde kura çekimi yapılan deprem konutları 21 Ocak ile 11 Şubat tarihleri arasında hak sahiplerine AFAD Elazığ İl Müdürlüğü'nün belirlemiş olduğu tarihlere göre teslim edilecek.

Bizmişen TOKİ Konutlarının Teslim Edileceği Tarihler Belli Oldu
TAKİP ET Google News ile Takip Et

14 Ocak tarihinde kura çekilişi yapılan Bizmişen Konutları’nın hak sahiplerine teslimat tarihleri belli oldu. Bizmişen konutları 21 Ocak ile 11 Şubat tarihleri arasında hak sahiplerine teslim edilecek. Depremin hemen ardından başlanan konutlar kısa süre içerisinde Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ve AFAD tarafından tamamlanarak kuraları çekilmişti.

Kuraları çekilen evlerin hak sahibi olan vatandaşların listesi aynı gün içerisinde AFAD Elazığ İl Müdürlüğü’nün internet sitesinde yayınlanmıştı. Sonuçlanan kura çekimlerinin ardından deprem konutlarının hak sahiplerine teslimi de başlatıldı. Hak sahibi vatandaşlara deprem konutları 21 Ocak ile 11 Şubat tarihleri arasında, AFAD Elazığ İl Müdürlüğü’nün belirlemiş olduğu hak sahibi ve tarihlere göre teslim edilecek.