'Bu İş Konuşmakla Olmaz'

AK Parti Elazığ Milletvekili Adayı Prof. Dr. Erol Keleş, seçim çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

'Bu İş Konuşmakla Olmaz'


AK Parti Elazığ Milletvekili Adayı Prof. Dr. Erol Keleş, seçim çalışmaları kapsamında esnaf ve kurum ziyaretlerine devam etti. 

Prof. Dr. Keleş, bu kapsamda Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü ve İl Emniyet Müdürlüğü’nü ziyaret ederek kurum yöneticileri ve personelle selamlaştı, görevlerinde kolaylıklar diledi. 

Taziye ziyaretlerinde de bulunan Milletvekili Adayı Prof. Dr. Erol Keleş, daha sonra Fethi Ahmet Bulvarı’nda esnaf ziyaretleri gerçekleştirdi, vatandaşlarla bir araya geldi. 

AK Parti İl Başkanlığı tarafından Ulukent Mahallesi’nde düzenlenen Birlik ve Beraberlik toplantısına katılan Prof. Dr. Erol Keleş, mahalle sakinlerinin büyük sevgisi ve ilgisiyle karşılandı. 
Burada coşkulu kalabalığa hitap eden Prof. Dr. Keleş, milletvekili adayları olarak Elazığ’a hizmet etmeye hazır olduklarını belirtti. 

'Bu İş Konuşmakla Olmaz'

"BU MEMLEKETE NE HİZMET YAPTINIZ?"
Muhalefeti de eleştiren Prof. Dr. Keleş, şöyle konuştu: “Mücahit Başkanımız İstanbul’da İsmi Gürsel olan bir milletvekilinden bahsetti. Ben de bizim şehrimizde milletvekili olan bir başka aynı ismi taşıyan kişi için bir şeyler söyleyeceğim. Bakın, bilboardlarda görüyorsunuz. Hizmet benim işim diyor. Ben de soruyorum; 21 yıldır bu şehre, bu memlekete ne hizmet yaptınız? Ama ben sadece bir tane hizmet söyleyeyim, Elazığ’a AK Parti’nin kazandırdığı bir hizmeti soruyorsanız, işte orada Fethi Sekin Şehir Hastanesi. Yüzlerce okul var, 3 tane okul sözü verdiler, bunun hesabını yapıyorlar. Yine bilboardlarda yazıyor; Elazığ’a bakanlık sözü varmış. Bunlar alışmışlar zaten masalarda yazıp çizmeye, konuşmaya. Bu iş konuşmakla olmaz. Bakın sizin karşınızda 5 milletvekili adayı duruyoruz. Biz söz veriyoruz, emeğimizle, hizmetimizle bu şehre her şeyi kazandıracağız. Masa başında konuşulanların hepsinin farkındayız. Ama ben de diyorum ki üzülmeyin Allah bizimledir. Zafer inananlarındır. Biz inandık, siz de inanın. Bize destek olun. Cumhurbaşkanımıza destek olun. Zafer bizim olacaktır. Allah hepinizden razı olsun. Bizi yalnız bırakmayın. Cumhurbaşkanımızın size emanet ettiği bu adaylarınıza lütfen sahip çıkın.”

'Bu İş Konuşmakla Olmaz'