CHP'li Duran'dan Teşekkür Mesajı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Elazığ Belediye Başkan Adayı Av. Coşkun Çağlar Duran, seçim sonrası yayımladığı mesajla Elazığlılara teşekkür etti.

CHP'li Duran'dan Teşekkür Mesajı

CHP) Elazığ Belediye Başkan Adayı Av. Coşkun Çağlar Duran, yayımladığı mesajla Elazığlılara teşekkür etti.

Elazığ’da 3. olmasına karşın oylarını diğer iki seçimde olduğu gibi neredeyse iki kat artıran CHP’de rota hemen seçimin ertesi günü yeniden Elazığ’, Elazığ’ın sorun ve beklentilerine çevrildi. Seçimde büyük bir başarı elde eden Başkan Adayı Av. Coşkun Çağlar Duran, yayımladığı mesajla tüm Elazığlılara teşekkürlerini illeti.

Başkan Adayı Duran, mesajında,” Sevgili Elazığlı hemşehrilerim, bir seçim maratonunun daha hep birlikte sonuna gelmiş oldu. Bu süreçte şehrimizin her noktasında, her sokağında sizlerle buluşmaya, talep ve önerilerinizi dinleme gayret ettim. Elazığ’ımızda bu kentin asilliğine yakışan bir kampanya dönemi geçirdik. Keza seçim süreci de yine bu doğrultuda tamamlanmış oldu. Bizler verdiğiniz, destek emin olunsun ki görevimize, Elazığ’ımıza olan sevdamızı daha da perçinlemiş oldu. Artık Elazığ’da daha güçlüyüz, Sayın Vekilimiz Gürsel Erol, meclis üyelerimiz, il örgütümüz ve bizler bu kentin sorunlarını çözmek, beklentilerini karşılamak ve daha iyi bir noktaya taşımak adına bir an olsun durmadan, dinlenmeden çalışmaya devam edeceğiz. Bu süreçte oylarıyla gittiğimiz her yerde bizlere kapılarını açan, güler yüzlerini ve samimiyetlerini eksik etmeyen, oy versin ya da vermesin tüm hemşehrilerimize en içten teşekkürlerimi iletiyor, başta seçimi kazanan Şahi Şerifoğulları olmak üzere tüm aday adaylarını ve seçilen tüm isimleri ayrı ayrı tebrik ediyorum. Seçim sonuçlarının ülkemiz, kentimiz ve tüm insanlığa hayırlara vesile olması dileğiyle hepinize en içten selam ve muhabbetlerimi iletiyorum.” ifadelerine yer verdi.