CHP'li Duran Mahalle Ziyaretlerinde

Cumhuriyet Halk Partisi Elazığ Belediye Başkan Adayı Av. Coşkun Çağlar Duran, 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan yerel seçimler kapsamında çalışmalarını aralıksız bir şekilde sürdürmeye devam ediyor.

CHP'li Duran Mahalle Ziyaretlerinde

Cumhuriyet Halk Partisi Elazığ Milletvekili Gürsel Erol ve Başkan Adayı Avukat Coşkun Çağlar Duran, Mustafapaşa ve Abdullahpaşa mahallelerinde vatandaşlarla bir araya geldi.

Mahalle ziyaretleri kapsamında vatandaşlarla bir araya gelen Milletvekili Erol ve Başkan Adayı Duran’a İl Başkanı Onur Özkan ve partililerde eşlik etti.

Toplanan topluluğa ilk olarak hitap eden CHP Elazığ Belediye Başkan Adayı Avukat Duran,  31 Mart Yerel seçimlerinde kendisi için destek istedi.

CHP'li Duran Mahalle Ziyaretlerinde

Daha sonra konuşan Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, vekili olduğu şehri mecliste en iyi şekilde temsil etmeye çalıştığını ifade ederek, deprem sonrasında mağduriyet yaşayan tüm vatandaşın yanında olduğunu söyledi. 31 Mart Yerel seçimlerine değinen CHP Elazığ Milletvekili Erol, 74 yıldır Elazığ’ı sağ partilerin yönettiğini, bu defa kendilerine şans verilmesini istedi. Sosyal belediyecilik vurgusu yapan Milletvekili Erol, seçmenlerinden destek istedi.

CHP'li Duran Mahalle Ziyaretlerinde